reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda sprobuj opanowac emocje, wez prysznic i idz spac. Kochana spodziewac sie mozesz skrajnych rozwiazan. Nic ci to nie da a kolejny dzien moze cos wyjssni. Jestem z toba nawet jesli trzeba dac ci w nos!
Pamietam jak dzis jak Kinga to opisywala a teraz zaraz za minutke przywita kruszynke!
Pięknie to napisałaś Nafoczko, mądra kobieta z Ciebie [emoji3]

Dziewczyny, po jakim czasie łykania meforminy mogłyście się starać? Ja zmieniłam swój tryb życia i schudłam od 23 lutego 6 kg. Endo nie mówiła nic, żeby się wstrzymać a prof. zaleca podobno po miesiącu. A jak to było u Was?
Mnie prof. Jerzak kazała po 3 miesiącach brania Mety zrobić insulinę kontrolną na czczo, warunkiem do rozpoczęcia starań był wynik jednocyfrowy insuliny ;)

czyli najczesciej encorton rzadzi:( a ja dwa razy na wysokich dawkach i dupa japierdziele co za pech... ale stania ciaza daje chociaz troszke nadziei bo beta duzo urosla i wszystko niby bylo ok
Fondie! Daj się wykazać lekarzowi, nie czytaj nic, prowadzi Cię lekarz, który jest sławny na całą Polskę, który nie jeden ciężki przypadek doprowadził do ciąży. Dobierze Ci tak leki i szczepienia, że zajdziesz i donosisz ciążę, tylko nie kombinuj i zaufaj Mu! On na prawdę wie co robi...

reklama
Strawbelka
Coś taka zła????
Zla??? Ryczec mi sie chce:-(
W prawym 5 jajek, w lewym jedno jajo.
Jaja wielkosci 10, jedno wielkosci 9.
Dostalam dzis nowe zastrzyki, jeden zmarniwalam bo pecherza sie nie moglam pozbyc, z igly lecial lek a pecherz bylo widac jak strzykawke przechylalam do wbijania, wiec wywalilam bo kombinowalam zeby sie go pozbyc ale sie nie udalo.
Juz sie tu poryczalam:-( ze nawet zastrzyku nie umiem przygotowac.
Teraz musze sie kryc w starej pracy i klamac kombinowac zeby sie zwalniac bo musze na podglady jezdzic i badania a nam kawalek.
Do tego sie stresuje ze za malo jajec mam i wogole ryczec mi sie chce.
Moze w sobote punkcja.
Wlew musze w piatek wziasc a juz nie ma miejsca i jutro musze dzwonic i sie prosic:-(

Zla??? Ryczec mi sie chce:-(
W prawym 5 jajek, w lewym jedno jajo.
Jaja wielkosci 10, jedno wielkosci 9.
Dostalam dzis nowe zastrzyki, jeden zmarniwalam bo pecherza sie nie moglam pozbyc, z igly lecial lek a pecherz bylo widac jak strzykawke przechylalam do wbijania, wiec wywalilam bo kombinowalam zeby sie go pozbyc ale sie nie udalo.
Juz sie tu poryczalam:-( ze nawet zastrzyku nie umiem przygotowac.
Teraz musze sie kryc w starej pracy i klamac kombinowac zeby sie zwalniac bo musze na podglady jezdzic i badania a nam kawalek.
Do tego sie stresuje ze za malo jajec mam i wogole ryczec mi sie chce.
Moze w sobote punkcja.
Wlew musze w piatek wziasc a juz nie ma miejsca i jutro musze dzwonic i sie prosic:-(
ale przeciez to jest duzo jaj?! ile powinno byc?

Strawbrelka, glowka do gory, jajca beda gotowe na punkcje, zobaczysz. Taka jestrem skoncentrowana na sobie, ze dzisiaj p wszystkim zapominam. Sorry.

reklama
Do góry