reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Arda wierz w to bo ja wierzę i mam nadzieję ,że i u Ciebie tak będzie!! Trzymam kciuki &&.

Ja właśnie zadzwoniłam do lekarza i idę jutro na 18 na tzw, przez Nafoczke szybkie 150zł bo da mi skierowanie na laparoskopie ehh . Cieszę się ,że będę znała termin i mogła coś planować.

Ostatnia edycja:
Arda najgorsze jest to oczekiwanie, jutro zrobisz bete cos sie wyjaśni.
A robisz w diagnostyce? Bo tam mozna dopłacić do badania na cito i wtedy zazwyczaj wynik jest ok 12.00-13.00

Fondie-napisz mi jakie badania do tej pory miałaś. Tak bez wyników to wogóle nie jestem w stanie odpisać Ci na pytanie czy szczepienia mają sens. W poczekalni spotykałam wiele dziewczyn, które twierdziły, że szczepienia im pomogły. Mnie nie pomogły. Ja generalnie uważam, że szczepienia bardziej pomagają jak organizm ma problemy z utrzymaniem ciąży ( tak jak w twoim przypadku). Ja nigdy nie poroniłam a jak już zaciążyłam to szczęśliwie jestem mamą 17 miesięcznych bliźniaków. Myślę, że będe mogła bardziej coś doradzić jak napiszesz mi wyniki swoje. Teraz u Maliny omówicie wyniki i da Ci skierowanie na szczepienia. Nie wiem jak jest teraz ale szczepienia były tylko w jeden dzień więc będziesz miała czas na zastanowienie:)
Jak będę miała jakieś większe informacje chętnie napiszę co myślę natomiast proszę o cierpliwość bo mogę mieć problem w szybkim odpowiadaniu. Mój tata idzie w poniedziałek na operację serca...

Nie, nie, robie u siebie w sprawdzonym lab. Do 15.00 powinien byc wynik. Przeplakalam pol dnia, powoli sie godze z sytuacja, bo jakos wiary brak.

Arda sprobuj opanowac emocje, wez prysznic i idz spac. Kochana spodziewac sie mozesz skrajnych rozwiazan. Nic ci to nie da a kolejny dzien moze cos wyjssni. Jestem z toba nawet jesli trzeba dac ci w nos!
Pamietam jak dzis jak Kinga to opisywala a teraz zaraz za minutke przywita kruszynke!

Fondie-napisz mi jakie badania do tej pory miałaś. Tak bez wyników to wogóle nie jestem w stanie odpisać Ci na pytanie czy szczepienia mają sens. W poczekalni spotykałam wiele dziewczyn, które twierdziły, że szczepienia im pomogły. Mnie nie pomogły. Ja generalnie uważam, że szczepienia bardziej pomagają jak organizm ma problemy z utrzymaniem ciąży ( tak jak w twoim przypadku). Ja nigdy nie poroniłam a jak już zaciążyłam to szczęśliwie jestem mamą 17 miesięcznych bliźniaków. Myślę, że będe mogła bardziej coś doradzić jak napiszesz mi wyniki swoje. Teraz u Maliny omówicie wyniki i da Ci skierowanie na szczepienia. Nie wiem jak jest teraz ale szczepienia były tylko w jeden dzień więc będziesz miała czas na zastanowienie:)
Jak będę miała jakieś większe informacje chętnie napiszę co myślę natomiast proszę o cierpliwość bo mogę mieć problem w szybkim odpowiadaniu. Mój tata idzie w poniedziałek na operację serca...
zula pisac tutaj czy na privie? a odpiszesz mi an moje pytania na privie ? nie chca zameczac dziewczyn malina:)

Ale nadrabiania!!! :)
Cześć!
Arda haha pranie to pranie , chociaż też tu żart w tym ukryty....
Lody też robiłam ........
Mój od rana cały w skowronkach .
Padłam!!!:D
Aaaaa, wieszak na pranie z rana! Zajarzylam :D o matko, alre mam spowolnione myslenie :p
Tez nie zakumalam wiec dobrze ze sobie przypomniałaś bo ja bym dalej rozkminiala :D
o rany ale wy dzis "plodne" jestescie
reczniki pierzecie :-D lody robicie :-D a ja tylko sufit i sufit :-D Staruszkowi to mi nawet w oczy patrzec nie wolno :-D :-D :-D
:p
Susana żałuję ,że bliżej nie mieszkasz bo widzę ,że jajcara z Ciebie jest za 10 i luz masz w sobie. Jak ja lubie takich ludziów :D
A gdzie mieszkasz susana? Moze blisko mnie? :)
Lumia to sie poluz dupcia do niego, niech sie przytuli a potem powierc :-D na mojego wiercenie zawsze dziala :-D
Ja tez tak działam ;)

Dziewczyny, zalamana jestem, beta 3,49... Co to w ogole za wynik. Brak ciazy jest 1< a ciaza powyzej 5.
Jest nadzieja!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!

Dziewczyny. Ja dzis rano zrobilam test i znowu bylo to samo czyli lekki cien z poslizgiem czasowym. A beta 3,5 takze chyba te testy tak reaguja po terminie i tyle, dlatego ma sie je wyrzucac do kosza a nie wgapiac sie w nie - mam nauczke.
A jakie testy robisz? Ja facelle i nie ma cienia po czasie.
Dzisiaj negatyw. Takze jutro kolejny :)
Trzymajcie kciuki!

reklama
Fondie- nie do końca pamiętam historie dziewczyn:( Enya z tego co pamiętam szczepiła się i mimo 0mlr dostała zielone światło od Maliny i udało się. Wydaje mi się, że nawet w ciąży się doszczepiała. Barbince za czasów kiedy była u Maliny nie udało się. Po przerwie w staraniach została pacjentką Wilczyńskiego ale nie pamiętam żeby się szczepiła za to pamiętam, że miała dużą dawkę sterydu. Misiejek leczyła się u Maliny i była też na konsultacji u Jerzak. Połączyła te diagnozy i zalecenia i jest mamą Jasia:) co do Truskawki to nie jestem na bieżąco:(

Do góry