bertha
Fanka BB :)
Wlasnie! Ze tez nie pomyslałam o zmasowanym atakubertha nowatorski pomysl w sumie jakby byly same plemniki to tez by byl zmasowany atak na jajko :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie! Ze tez nie pomyslałam o zmasowanym atakubertha nowatorski pomysl w sumie jakby byly same plemniki to tez by byl zmasowany atak na jajko :-*
Cześć dziewczyny co do zazdrości to nawet teraz gdy mam juz syna a dowiaduje sie o czyjejs ciazy to zawsze mam dziwne uklucie w sercu takie dziwne uczicie lekkiej zazdrości nie wiem nie potrafie tego wytłumaczyć moze dlatego ze komuś to lekko przychodzi a ja nie mialam tak łatwo...
Ty jestes ze starej.ekipy? Czytam od nowa forum jak byl "szal na maline " i ty leczylas sie u jerzak ? Dobrze kojarze ?Cześć dziewczyny co do zazdrości to nawet teraz gdy mam juz syna a dowiaduje sie o czyjejs ciazy to zawsze mam dziwne uklucie w sercu takie dziwne uczicie lekkiej zazdrości nie wiem nie potrafie tego wytłumaczyć moze dlatego ze komuś to lekko przychodzi a ja nie mialam tak łatwo...
O rzesz cudownie.Zobacz załącznik 752391 moja Pisanka
Mowisz mezowi? Czy jeszcze poczekasz? On wie ze te zabawy to byly na dzieci???Strawbelka
Najśmieszniejsze jest to że jak dzisiaj po teście zobaczyłam mocną krechę to pobiegłam po wczorajszy test który miałam w kieszeni szlafroka .
Wyciągam a tam też krecha .
Nic narazie nie mówie bo jak będzie nie daj Boże bioch.to po co mówić .Mowisz mezowi? Czy jeszcze poczekasz? On wie ze te zabawy to byly na dzieci???
No ja teraz trzymam kciuki zeby z tego blizniaki byly!!!