reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A i wiecie co ogatnął mnie dziś tak smutek że ryczeć mi się chce z tego wszystkiego.
Od samego rana mam zlot rodziny i co chwilę muszę oglądać zdjęcia malutkich dzieci albo słuchac jak kolejna kuzynka "ma dosyć tych ciążwych dolegliwosci" - ja bym wszystko z radością chciała mieć!!!

reklama
Życzę każdej z Was, aby wiara w cud, pokonała wszelkie przeciwności i stała się prawdą.
Niech nadchodzące miesiące przyniosą same dobre wieści a czas spędzony tutaj na forum, będzie dla nas czasem wzajemnej pomocy i podejmowania mądrych decyzji.

Dużo wiosny na Święta :-) :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1459013064.008731.jpg

Druga strona :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459013064.008731.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459013064.008731.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 304
bertha nowatorski pomysl :-D w sumie jakby byly same plemniki to tez by byl zmasowany atak na jajko :-*

Dziekuje wszystkim za zyczenia! Zycze z calego serca spelnienia waszych cudow.
Ja rok temu niezdarnie zabieralam sie do figlii ;-) jeszcze niesamowicie drze o dzieciatko bo brzuszek niespokojny ale juz wiecej zrobic nie moge, musze wierzyc...

Ostatnia edycja:
Bertha piękna pisanka. <3 .

Nad moimi Aniołkami myślę często ,ale nad tymi z 13tyg i 23 tyg , o tych dwóch maleństwach ,które straciłam w tamtym roku mówię jako o Aniołkach (nazywam ciążą ) może dlatego ,że nie było serduszka ,może dlatego ,że to mniej boli... Dziewczyny życzę siły w spotkaniach rodzinnych. Trzymajmy się pozytywnych myśli. Sama spotkałam dziś znajomą w zaawansowanej ciąży i znowu ze świadomości wypieram zazdrość czy złość . Pozostała myśl wkrótce może i mi się uda.

Cześć dziewczyny co do zazdrości to nawet teraz gdy mam juz syna a dowiaduje sie o czyjejs ciazy to zawsze mam dziwne uklucie w sercu takie dziwne uczicie lekkiej zazdrości nie wiem nie potrafie tego wytłumaczyć moze dlatego ze komuś to lekko przychodzi a ja nie mialam tak łatwo...

reklama
Witam się wieczornie :D

Dziękuję za wszystkie życzenia i też życzę Wam rodzinnych Świąt Wielkanocnych, wiary, pogody ducha, spokoju i podejmowania właściwych wyborów życiowych i pozytywnych ludzi, którzy zawsze będą ciągnąć Was w górę - nigdy w dół [emoji8] [emoji213] [emoji214] [emoji212] [emoji215] [emoji195] [emoji255]

Do góry