reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Suska pol zartem: trzeba bylo siknac jutro bo lutro jest lany poniedzialek :-D
wspaniale!!! ktory dpo?
potrzebujesz jakies wspomagacze?

Czarna ja Swieta tylko z moimi chlopcami, jak na kwoke przystalo- wysiaduje :-*

reklama
Gogac szczepilas sie u kurpisza ? Ile mialas.szczepionek ? Czemu nie pomogly na nk ? Kurde dziwne .....ja mam jakies przekonanie w glowie ze tylko szczepionki i encorton przed staraniamo mi pomoga nie wiem czsnu jakos jak czytam od poczatku posty i dolegliwosci dziewczyn to jakos tylko to mi sie uklada w glowie...ja mysle ze mi by nawet wlewy nie pomogly ja mam problem od poczatku przed zaplodnieniem musze byc chyba mega przygotowana..jednak mysle, ze allo mrl sie obnizy po 3szcsepieniach mam taka nadzieje i jakos tak zamodowane w glowie hehehe :) ze wtym roku zajde wciaze chocby koncem.i w 2016 urodze jakos tak w glowie mam i tego sie trzymam :)

Mialam 3 szczepionki i nk w gornej granicy po 2szczepieniu mialam wpadke 3szczepionke przyjelam bedac juz w ciazy ale skonczyla sie najszybciej ze wszystkich po szczepieniach kurpisz kazal powtorzyc nk no i byly juz 35 stwierdzil ze szczepienia jednak nie dla mnie i zaproponowal wlewy a ze to bardzo drogi interes postanowilam sprobowac na encortonie bo go wczesniej nie bralam no i udalo sie

Gogac, udanej imprezy jutro :) ja startowalam z nk 31, ciekawe czy mnie by proponowali w ogole szczepionki?

Fondie, juz niedlugo sire doczekasz pozytywnych efektow :)

Doris! Ty juz tak daleko :)

Nafoczka! Ciesz sie rodzinka!

Ja dzisiaj od rana z rodzicami, bo maz w pracy. Za chwile sie zbieramy do tesciow. A jutro w domu jestesmy u rodzicow i moj brat z rodzinka wpada :) takze jest co robic, przynajmniej mysli troche odciagam od swojej macicy ;)

Wróciłam z kościoła i już piszę .

Fondie
Do tej pory miałam trxy wlewy z intralipidu .Ostatni 15 marca .

Nafoczka
Dziś 10 dpo .Ale dziś kreska wyrażna .
Wczorajszy test szybko włożyłam do kieszeni i nie zauważyłam kreski:szok: a te facelle to mi dopiero po jakiś 3 minutach się pokazują .
Czyli już. w 9dpo wyszedł a ja sirota wczoraj nie dopatrzyłam :oo:
Wszystkie leki mam .Dziękuję za zainteresowanie
Od dziś wzięłam 15 mg encortonu .
No i wieczorem clexane 0,8 .Nie wiem jak brać dupka bo się boję że jak wexmę 3×2 to mi może bardzo krew zagęści .A ja mam tego leydena:crazy:
Na razie dziewczyny jestem pełna niepokoju .Wiadomo .
Kłują mnie jajniki.Ale ogólnie jest ok.

Mowilam ze facelle sa najlepsze ale taka madra to dzieki Nutce jestem :-* Super! mialas chyba okna brudne skoro patrzylas i nie wypatrzylas :-D a nie, no przeciez wczoraj padalo :-D
Sus z luteine tez bierzesz? ja mialam 2x100lutke, 3x1dukpu no ale jeszcze prolutex

Fondie a jakie masz Mlr i NK? MLR ma rosnac a nie spadac, zas NK byc niskie

reklama
Do góry