reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć dziewczynki! U mnie z ranka znowu dopadłam męża :D Haha!
A takie jajo namalowalam :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1458998900.478843.jpg

Moj Aniołek który urodziłby sie we wtorek. :)

Nie mam zdjecia drugiej strony.. A tam mam mojego Aniołka który sie rodzi formie zygoty ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458998900.478843.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458998900.478843.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 313
reklama
Dzieki Dziewczyny, kochane jestescie. Wezwe te metylowe formy i kropka. Tylko jedno ale...tego kwasu co mam od lekarza jest 15, a ta metylowa wersja ma chyba mniej...
Nafoczko, a mozesz mi podac dawkowNie tych metyli ;-)
Strawbelko.
Wywolalas usmiech na mojej twarzy B-)

Dzieki Dziewczyny, kochane jestescie. Wezwe te metylowe formy i kropka. Tylko jedno ale...tego kwasu co mam od lekarza jest 15, a ta metylowa wersja ma chyba mniej...
Nafoczko, a mozesz mi podac dawkowNie tych metyli ;-)
Strawbelko.
Wywolalas usmiech na mojej twarzy B-)
Lumia i o to chodzilo;)

wlasnie Lumia i o to chodzilo, jeszcze nie raz pojdziesz do innego lekarza i uslyszysz co innego, ja juz nie pytalam, jak juz to oznajmialam :-D
ja mam takie pudeleczka do segregowania jak emerytka :-D ukladalam 3xB6, 1xB12, 1xkwas

Cześć dziewczynki! U mnie z ranka znowu dopadłam męża :D Haha!
A takie jajo namalowalam :)
Zobacz załącznik 752322
Moj Aniołek który urodziłby sie we wtorek. :)

Nie mam zdjecia drugiej strony.. A tam mam mojego Aniołka który sie rodzi formie zygoty ;)

Wzruszylas mnie bertha tym podpisem pod fotką:hmm: moj pierwszy Aniolek urodzilby sie w maju a drugi w lipcu!

reklama
Do góry