reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam dziewczynki :-*
niestety ja z porannym bolem gardla, mlody mnie nie oszczedzil, coz.. czyli to nie byl limit pecha... teraz musi byc :-)
Lumia z tymi wit.metylowymi to trzeba bylo powiedziec ze znasz 99%dziewczyn z forum ktore braly i sa mamami- przynaniej ja znam bo nie wiem ile ty takich kojarzysz... lekarze w tym moja genetyk uwaza ze tak wiele os ma mutacje ze wogole to badanie jest.. niepotrzebe! Decyzja niestety zawsze pozostanie po twojej stronie.

Ja tez testami krecilam ;-) taki nasz urok ;-) trzymam kciuki :-*
Zgadzam sie z Nafoczka;)
Ja bardziej wierze dziewczynom z forum niz lekarzom;)

reklama
Nie wiem juz sama Dziewczyny, mam taki metlik, ze hejjj. Ryczec mi sie chce i chyba lapie dola... byl przekonujacy w tym co mowil, na wszelki kupilal ten kwas 15 i biore....nie wiem czy dobrze...biore tez te metylowe. Ja Nafoczko znam przyklady z waszych opowiesci. Ten lekarz znowu dawal mi przyklady swoich pacjentek.
W ogole cos jest nie tak z moim organizmem-czuje to!caly ten cykl byl dziwny....juz mam tego wszystkiego dosc.
Aha, ja tez zrobilam dzis test-tak dla formalnosci, bo i tak wiedzialam, ze nic z tego nie bedzie, a mam ochote sie natrabic.....oczywiscie kresek-sztuk jedna.

No to nas dzisiaj trzy testujące przedświątecznie :-pMoże jeszcze za wcześnie
Dziewczyny nie ma się co dołować jeśli się teraz nie uda .
Nowy cykl nowe nadzieje .
A która po świętach ??
Arda ty chyba pierwsza do testowania

Nie wiem juz sama Dziewczyny, mam taki metlik, ze hejjj. Ryczec mi sie chce i chyba lapie dola... byl przekonujacy w tym co mowil, na wszelki kupilal ten kwas 15 i biore....nie wiem czy dobrze...biore tez te metylowe. Ja Nafoczko znam przyklady z waszych opowiesci. Ten lekarz znowu dawal mi przyklady swoich pacjentek.
W ogole cos jest nie tak z moim organizmem-czuje to!caly ten cykl byl dziwny....juz mam tego wszystkiego dosc.
Aha, ja tez zrobilam dzis test-tak dla formalnosci, bo i tak wiedzialam, ze nic z tego nie bedzie, a mam ochote sie natrabic.....oczywiscie kresek-sztuk jedna.
Lumia a bo najgorzej jak juz masz plan i wiesz co robic, a lekarz namiesza Ci w glowie.
Ja jak mialam iui to tez 2 dni wylam bo mi dupek powiedzial ze on we wlewy nie wierzy i bla bla bla...
Potem sie ogarnelam i teraz mam w nosie co gadal.
Lumia a skad wiesz ze on bajek nie opowiadal?
Przestan beczec, bierz te metyle i pobaw sie z mezem jak Arda albo Susana i swiat bedzie piekniejszy heh;)
A dzieciaczka sie doczekasz!!!

Lumia takich slodziakow Ci zycze, nie smutaj sie;)

Załączniki

• 1458990827420.jpg
    1458990827420.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 62
Lumia, ja znam lekarzy, ktorzy w ogole wyznaja zasade, zre bez sensu sie bac, bez sensu sie leczyc, lepiej robic dzieci do oporu i moze ktorac ciaza wreszcie sie utrzyma. Ja od takich specjalistow spieprzalam szybko. Wole zrobic cos wiecej niz zalowac, ze zaniedbalam. Bo przeciez te formy metylowane ci nie zaszkodza.

Strawbelka, u nas zabawa sie skonczyla. Maz mnie omija szerokim lukiem, bo "mam sie zapladaniac" lol. Do tego twierdzi, ze mam odpoczywac, a nie sprzatac. Haha...

Susana, ja nawet dupka nie zaczelam brac wiec na razie skupmy sie na Was :p

Mam pytanie czy wiecie czym mogłabym poprawić endometrium?

Podobno czerwone wino ;) Ja nie wiem tak dziewczyny pisały.

Oj dziewczynki testujące przecież Was nie prosiłam ,żebyście poczekały na mnie z ciążami ;)

Lumia głowa do góry, Święta czasem wywołują negatywne emocje. Wypij lampkę wina i odpoczywaj. Za 2 tyg znowu będzie przyjemność z przytulanek boboseksowch i wkrótce wszystkie będziemy testować. Jak się rozszalejemy to ....ehhh. Lekarzom ,też nie ufam i rób to co podpowiadają Ci ciut oni ciut my i sobie wyważ które informacje są ważne ja mimo wszystko tak robie. Poszłam do doktora P zrobiłam badania a dla spokoju na własną rękę idę na histeroskopię. Czas w którym nic nie robię i czekam na ich decyzję jest czasem straconym więc ciągle działam :p Tobie też tego życzę aż zaznasz spokoju ducha . Buźka

Bea25ta- dzięki, właśnie "przeleciałam'' fora i będę pić czerwone wytrawne co dzień do kolacji:-p oczywiście kieliszek . Mam nadzieje nie wpadnę w nałóg !! :oo2:

reklama
Lamia, ja po czerwonym winie zaobserwowalam lekka poprawe :) pytalam o to ginki i powiedziala, ze sa badania, ktore udowadnia dobry wplyw wina na endo. Mozna tez lykac wyciag z wina w tabletkach, ale to mniejszy fun :p

Do góry