reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beatka Roman czy Tomasz? czy jeszcze inny? ja o tych dwoch slyszalam ale o tym pierwszym chyba wiecej :-D

Arda glod to zdrowy odruch :-*

reklama
Tomasz :D Romana w ogóle nie zn
am ;) Ale doktor liczył mi kiedy od podejrzenia zaśniadu mija pół roku i mówił że już teraz antykoncepcji nie będzie dawał. To nie wiem co powie po histero jak zapytam o seks i starania heh. Aaa jeszcze muszę pamiętać o mojej endometriozie żeby rzucił na nią okiem. Będę mieć świetny opis jak znalazł dla doktora P w maju.

Mówił o clexane i że jak coś to mi dawać będzie na R że wpisze że mam żylaki. Taaa już to widzę ,że latam na wizyty za 150 żeby dostać clexan na ryczałt jak ja to wyduszę od innych z NFZ. :D

Oj moje cudowne kobietki żebyście widziały moją kuchnię jak wróciłam, Synunio dorwał mąkę i wsypał do miski z przygotowaną margaryną i mówił że lód produkuje :p. Mąż mu pozwolił bo młody taaak się cieszył (Mamka mniej się cieszyła jak wróciła )

Cześć kobitki
Dziękuję za życzenia i Wam
również życzę spokojnych , radosnych
i pełnych miłości Świąt ....
Dziewczynki zycze Wam wszystkim i sobie tez tak po cichutku, zebysmy w kolejne swieta wielkanocne mogly wyciagnac te male buciki/ skarpetki schowane w szafie i zalozyc na makenkie stopki:) Eh niech spelnia sie wsystkie nasze marzenia!

wielkanoc.jpg

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    201 KB · Wyświetleń: 247
Witam sie i ja.
Dziekujac za zyczenia, i ja dwa zdania od siebie.
ZDrowych i pogodnych Swiat pelnych nadziei i wiary w lepsze jutro. Niech spelni sie Wam to, co w sercu ukryte na dnie ;-)
Pozdrawiam kazda z osobna Kobietki :-*

A swoja droga bylam na wizycie u immulologa, ktory zajmuje sie niepowodzeniami polozniczymi~ tak to fachowo napisze....i sluchajcie co mi powiedzial....
Dla przypommienia wyszla mi mutacja mthfr 1298 homozyg oraz v leiden w hetero
Na v leiden mam zlecone clexan w dawce 0,6
Natomiast co do mutacji. Wyobrazcie sobie, ze mi dal kwas 15jed ale zwykly. Pytam go, ze jak to, czy ze nie metylowy?
On na to, ze nie trzeba i ,ze nawet japonczycy teraz udowodnili w marcu, ze nie stwierdzono ze zwykly jest gorszy, czy wrecz szkodliwy.....
No i mam zonka...czy mu wierzyc?

DOBREJ NOCY :-*

reklama
Witam się z porannym testem bez dwóch zdań negatywnym . Ale myślę że dobrze, bo ten cykl jakiś dziwny:errr: Mam pytanie czy wiecie czym mogłabym poprawić endometrium?

Do góry