reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jestem po hematologu dostałam skierowanie na badania takie homocysteina, białko c i s antrotrombiny
Tylko tyle
Mam skierowanie do reumatologa by mi dał skierowanie na zespół antyfosfolipidowy ale w połowie maja mam a i 19 maja znów do hematologa sprawdzić te wyniki badań co mi dala jak myślicie co mam robić?
A tak boje się bo cytologie miałam dziś pobierana za 2 tyg wyniki
Miłego wieczoru
Tylko tyle
Mam skierowanie do reumatologa by mi dał skierowanie na zespół antyfosfolipidowy ale w połowie maja mam a i 19 maja znów do hematologa sprawdzić te wyniki badań co mi dala jak myślicie co mam robić?
Miłego wieczoru
bertha
A tez lubię mleko z czosnkiem ale tak samo uwielbiam czosnekDziewczyny dobre to mleko z czosnkiem i maslem no ale ja lubie czosnek wiec moze dlatego mi smakuje.
Blee ja czosnejk bardzo lubie, ale ta mikstura sprawia, ze odruch wymiotny sie pojawia. Fuj, fuj, fuj!!
Betha, nie daj sie, gwalc jak bredzie trzeba
Motylek, jak sie chcre badania na nfz to trzreba sie nachodzic i naczekac niestety. A dlaczego boisz sie wynikow cytologii?? Cos sie dzieje?
Lumia, nie obawiaj se histero, zadna to filozofia bedziesz miala z glowy przeglad macicy, a to wazne.
Betha, nie daj sie, gwalc jak bredzie trzeba
Motylek, jak sie chcre badania na nfz to trzreba sie nachodzic i naczekac niestety. A dlaczego boisz sie wynikow cytologii?? Cos sie dzieje?
Lumia, nie obawiaj se histero, zadna to filozofia bedziesz miala z glowy przeglad macicy, a to wazne.
bertha
Wyniki sama zobaczysz czy sa w normach. Dziewczyny tu na pewno pomogą w interpretacji. A zespół antyfosfolipidowy bym zrobiła na własna rękę po prostu zeby tyle nie czekać.Hej dziewczyny jestem po hematologu dostałam skierowanie na badania takie homocysteina, białko c i s antrotrombiny
Tylko tyle
Miłego wieczoru
Motylku wszystkie te badania tez robilam tylko bez skierowania bo prywatnie zeby szybciej bylo. na pewno wszystkie sie przydadza
Czosne jeszcze ujdzie ale cebula bllllleee ja koncentruje sie obecnie na imbirze ;-)
Czosne jeszcze ujdzie ale cebula bllllleee ja koncentruje sie obecnie na imbirze ;-)
motylek1234
A ile kosztuje na zespół antyfosfolipidowy?
reklama
Fondie, tak, wychodzilam tego samego dnia, ale robilam to w prywatnej klinice wiec moze dlatego tak szybko.
W prywatnej tak jest! A tak trzeba byc 3 doby bo inaczej NFZ nie zplaci szpitalowi - tak mi mowil malina! Na tym skierowaniu mam cos jeszcze oprocz histero ale nie wiem co!!
Podziel się: