reklama
G
Gość
Gość
Arda Ty tez rob juz zapasySusana, ale sie zaopatrzylas hihi
G
Gość
Gość
Beatka a Ty dalej sprzatasz???
susana
Fanka BB :)
Tak jak strawbelka pisze :Susana, ale sie zaopatrzylas hihi
Kupuj testy żeby miećbdobry zapas .hehe .
Ja jakoś nic nie czuję w (.)(.)
Dwa sprajty.....
Odpoczywałam po sprzątaniu. Takie porządki robiłam ,że dziś poprawka . Tak wszystko na raz zaczęłam i się nie wyrobiłam. Dziś do porządków dorzucam pieczenieBeatka a Ty dalej sprzatasz???
I tak ide na betke wiec zbyteczny wydatek
A ja mam odwrotnie. Nie chcę bet robić wolę się dowiedzieć już o ciąży ,która zostanie ze mną na dłużej ,a nie przy pojawiającym się spóźnionym okresie.
susana
Fanka BB :)
BeatkaOdpoczywałam po sprzątaniu. Takie porządki robiłam ,że dziś poprawka . Tak wszystko na raz zaczęłam i się nie wyrobiłam. Dziś do porządków dorzucam pieczenie
A ja mam odwrotnie. Nie chcę bet robić wolę się dowiedzieć już o ciąży ,która zostanie ze mną na dłużej ,a nie przy pojawiającym się spóźnionym okresie.
6,35 piszesz?
Co tak rano wstajesz?
Bea, wszystko fajnie, ale ja biore dupka z powodu dosyc niskiego progesteronu i nie moge go odstawic, zeby dostac @, a sikance mi tak wczesnie niekloniecznie wychodza. Takzre robie te bete chociaz zadna to przyjemnosc jak jest negatywna, sam stres.
No i poza tym - ja walcze o kazdy dzien na poczatku, bo moge ciaze dochodza tylko biocvhemicznej lub do pecherzyka (gora!) takze gdybym uznala, ze o takie ciaze nire warto walczyc to musialabyn sie poddac w ogole.
No i poza tym - ja walcze o kazdy dzien na poczatku, bo moge ciaze dochodza tylko biocvhemicznej lub do pecherzyka (gora!) takze gdybym uznala, ze o takie ciaze nire warto walczyc to musialabyn sie poddac w ogole.
Ostatnia edycja:
Nie moge przelozyc in vitro! Bo co miesiac robi sie jakis problem.
Dokładnie Cię rozumiem, też z różnych powodów miałam przekładane in vitro i na maxa mnie to wkurzało
reklama
Podziel się: