reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ok ok ale męczycie ;)
Uwaga, Strawbelka skoro jesteś taka cwana z zagadkami to ta będzie dla Ciebie a jakbyś przypadkiem nie dała rady to sądze, ze koleżanki pomogą :-) :) Z tego co pamiętam to Susana jest dobra w "te klocki"
"co to to to?"

Zobacz załącznik 751484

:ninja2:
Nafoczka
Nie wiem co miało znaczyć że " jestem dobra w te klocki"
A może jestem.???

Ale SISIOR jak w morde strzelił na całym ekranie.
Hurra wygrałam drugi toster. !!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Nagoczka cudownoe, ze malutki rosnie jak na drozdzach. Sluzy mu Twoj odpoczynek. Dziewczyny z MTHFr czy jak zavzelyscie suplementacje tymi B12,9 i D3 to czulyscie roznice w samopoczuciu? Mam wrazenie ze wrocil mi optymizm, sila, nie mam "czarnych mysli" i mniej sie stresuje. Czy to mozliwe ze tak wplywaja te witaminki?

Beri
Siła sugestii czyni cuda .:rolleyes:

Nafoczka, no konkretny "chlopak" jak dla mnie :p

Agnieszka, jak tam??

Azylek, na endo z naturalnych sposobow to czerwone wino :) a lekarz nic Ci nie zaleca na to?

Agnieszka zaraz po tym jak pisalas o pessarze to ci odp. ale pewnie przegapilas, nic nie szkodzi ;-) ja mam szew, pessar zaklada sie na "dluzsze" szyjki, przy mojej 14mm nie bylo dyskusji. Wszystko zagoilo sie ladnie i teraz lezakuje

Susana bo ty kobietka z doswiadczeniem jestes hihihi....

Azylek i orzechy brazylijskie ;-)

Beri mnie to chyba dieta i zgubione kg bardziej napawaly optymizmem :-D ps B6 nie 9 ;-)

Doris pozdrawiam yes yes przed Strawbelka :-D a ona co? juz za jajka sie bierze czy jeszcze teraz za kielbaske? :-D

Ostatnia edycja:
Witam się :D
Dziewczyny a wiecie cos na temat cienkiego endometrium? Ja mam owulacje ale co któryś cykl mi wogole endo nie urośnie, teraz miałam 6mm w 15dc po owu.. Jakbym miała mało problemów to teraz jeszcze to sie przyplątało [emoji17]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Zbadaj progesteron po owulacji, bo to może być przyczyna. Na grubsze endometrium łykaj witaminę E do owulacji (żółty Tokovit najlepszy jak dla mnie [emoji6] ), słyszałam kiedyś że siemie lniane wspomaga endometrium, ale ja nie pijam go, bo z kolei spowalnia wchłanianie tabletek przez to że jest gęste[emoji4]
Nagoczka cudownoe, ze malutki rosnie jak na drozdzach. Sluzy mu Twoj odpoczynek. Dziewczyny z MTHFr czy jak zavzelyscie suplementacje tymi B12,9 i D3 to czulyscie roznice w samopoczuciu? Mam wrazenie ze wrocil mi optymizm, sila, nie mam "czarnych mysli" i mniej sie stresuje. Czy to mozliwe ze tak wplywaja te witaminki?
Witamina D tak dodaje optymizmu, jak znajdę artykuł który kiedyś czytałam na ten temat to Wam tu wkleję [emoji1]
A z kolei po Glucophage mam brzuch jak w polowie ciazy:)))
Ja też i gębę po Encortonie jak księżyc w pełni[emoji23]

Nafoczka [emoji7] piękny widok [emoji169] [emoji170] [emoji171] [emoji172] [emoji173]

Dziewczyny wino, orzechy, wiesiołek, nasiona, magnez B6 te z naturalnych wszystko biore i teraz dupa, ale faktycznie ost cykl miałam tragiczny, bo skrócił sie 4dni i plamienia miałam, jak co miesiac zreszta i na bank progesteron do dupy :/
Czarna mała czyli od niskiego progesteronu endo w kolejnym cyklu jest liche tak? To by sie zgadzało u mnie [emoji3]
Teraz biore ovitrelle co 2 dzien do miesiączki na poprawę funkcji ciałka żółtego i ten prog.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Azyl to z mniej naturalnych mialam zel estreva 2x2pompki ;-)
Czarna, szarlotka z lodami? "nie masz serca" :-D ale mi smaka narobilas mniam :-*

Do góry