reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Super nafoczka! Mały rośnie jak na drożdzach. Strasznie się cieszę :-) Ty jesteś na żelaznym zestawie, czyli acard+ clexane 0,4 i do tego łykasz te metylowe? I coś jeszcze?

Ja od lutego schudłam 6 kg, normalnie się wylaszczę na wiosnę. Tak mi służy dieta o niskim indeksie. Do zrzucenia jeszcze 9 kg.
Wow, świetne rezultaty!!
Ja dziewczyny od wczoraj jestem szczęśliwa posiadaczka Thermomixa!! :) takze bede sobie ładnie gotować :) chociaż obawiam sie ze efekt moze byc odwrotny, bo mam ochotę kilka ciast zrobić... ;)

reklama
Hejo, witam sie :D zaspana, ale zadowolona hah.
To ja już zaciskam kciuki. Czuję,że po tych porażkach to się ciąże posypią jak z worka.

Bea, jak samopoczucie?

Czekam nadal na pojawienie się łaskawej @ czuję się ,że już tuż tuż od wczoraj się tak czuję i nadal cisza. Temperaturę zaczęłam sprawdzać i spadła do 36,2 więc ciąży na 100 % nie ma ;)

A ja mam dzisiaj 8dc, i o dziwo temperatura 36.59.. To u mnie jak po owu...
Mierzyłam od wczoraj, bo stwierdziłam ze jeszcze troche do owu, a wczoraj 36.5. A 3 dni temu mnie kłuł jajnik lewy.
Mi sie wydaje ze mi z lewego jajnika, tam gdzie mam torbiel, drugi raz juz pęka spóźnione jajo z poprzedniego cyklu, zaraz po @.. Dwa cykle temu gin mi w 8dc powiedział ze chyba juz była owu w lewym bo był płyn w zatoce douglasa.. Ale potem miałam jeszcze normalnie w prawym w ok 21dc.
No ale nawet jak pęka spóźnione jajo to jest pewnie stare a endometrium cienkie.

Bertha, taka wczesna owu to faktycznie kiepskie warunki w macicy :/ ale moze jest tak jak mowisz i normalna owu bedzie pozniej.

Bea, jak jux musi przyjsc ta malpa to nievh sie zjawia i nowy cykl przed Toba!

Dziewczyny a wiecie cos na temat cienkiego endometrium? Ja mam owulacje ale co któryś cykl mi wogole endo nie urośnie, teraz miałam 6mm w 15dc po owu.. Jakbym miała mało problemów to teraz jeszcze to sie przyplątało [emoji17]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

ok ok ale męczycie ;)
Uwaga, Strawbelka skoro jesteś taka cwana z zagadkami to ta będzie dla Ciebie a jakbyś przypadkiem nie dała rady to sądze, ze koleżanki pomogą :-) :) Z tego co pamiętam to Susana jest dobra w "te klocki"
"co to to to?"

Zobacz załącznik 751484

:ninja2:
Nagoczka cudownoe, ze malutki rosnie jak na drozdzach. Sluzy mu Twoj odpoczynek. Dziewczyny z MTHFr czy jak zavzelyscie suplementacje tymi B12,9 i D3 to czulyscie roznice w samopoczuciu? Mam wrazenie ze wrocil mi optymizm, sila, nie mam "czarnych mysli" i mniej sie stresuje. Czy to mozliwe ze tak wplywaja te witaminki?

reklama
Nagoczka cudownoe, ze malutki rosnie jak na drozdzach. Sluzy mu Twoj odpoczynek. Dziewczyny z MTHFr czy jak zavzelyscie suplementacje tymi B12,9 i D3 to czulyscie roznice w samopoczuciu? Mam wrazenie ze wrocil mi optymizm, sila, nie mam "czarnych mysli" i mniej sie stresuje. Czy to mozliwe ze tak wplywaja te witaminki?
A z kolei po Glucophage mam brzuch jak w polowie ciazy:)))

Do góry