reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Lumia1212 oby wyniki były dobre a ten malina to kto ? I jak się do niego można dostać?
Tak Fondie, ja miałam w 28 dc. @, ale 2 dni się rozkręcała. U mnie mogły wpłynąć nagrzewania brzucha przy zapaleniu pęcherza, bo one mogą wywoływać też spóźnioną @. W pon. była owulacja (jak byłam u gina) a w piątek @ zaczęła się rozkręcać i nie bolało jakoś strasznie, ale była mega obfita.Aga 707, lumia1212, enya niech mi ktoras napisze czy malina robi usg na 1 wizycie?
Susana ty dostalas w 49dc @ po poronieniu samoistnym ?a po zabiegu kiedy mialyscie ? Asia ty w 28dc po zabiegu dostalas ja tak mialam ostatnio po zabiegu.
motylek1234
Lumia1212 weź ja taka babkę to bym zjebala i nie mam słów na taką szmate my wszystko byśmy zrobiły by nasze dziecko było zdrowe a taka pije pali czy ćpa ma zdrowe dziecko życie jest niesprawiedliwe!
Dosyć znany lekarz z Łodzi! dzwonisz i umawiasz się na wizytę, czekasz ok. miesiąca! różne są o nim opinie ale ja zdecydowała się i jestem u niego!lunia1212 oby wyniki były dobre a ten malina to kto ? I jak się do niego można dostać?
Wiem Lumia, przykro patrzeć na takie widoki. Okropne jest to, że w ciążę zachodzą ludzie tak nieodpowiedzialni. Niestety potem okazuje się, że takie dzieci są opóźnione w rozwoju, albo mają straszne trudności w nauce w późniejszym wieku. A od rodziców dziedziczą patologiczne zachowania.A jeszcze Wam powiem coś. Wracam z pracy a tu na ławce siedzi babsztyl z brzuchem do kolan z fajką i z piwskiem - koszmar. My wszystko byśmy oddały za to co ona olewa i ma gdzieś!
motylek1234
Fondie ja dostałam po zabiegu od poronienia w 34dc i trwa już 5 dzień myślę że to już ostatni...
motylek1234
Lumia1212 a ten malina to malinowski ? Dasz mi namiary do niego proszę Cię :*
reklama
Tak to malinowski. Gynymed w łodzi ul. Szczanieckiej 6 tel za chwile jak znajdę.Lumia1212 a ten malina to malinowski ? Dasz mi namiary do niego proszę Cię :*
Podziel się: