reklama
G
Gość
Gość
Ja bym wolala dostac dla dzidzi krzeselko, rodzice i tak maja duzo wydatkow, kolczyki beda lezaly, lancuszek tez, a jak dziecko podrosnie to juz pewnie mu sie bizuteria nie bedzie podobacDziewczynki a ja mam pytanko zupełnie nie w temacie ale nie mogę się zdecydować. W Święta idziemy na chrzciny i nie wiem co kupić złote kolczyki albo lańcuszek czy krzesełko do karmienia (coś jak w zalączniku)
Takie moje zdanie, no ale ile dziewczyn tyle opini
Ja bym wolala dostac dla dzidzi krzeselko, rodzice i tak maja duzo wydatkow, kolczyki beda lezaly, lancuszek tez, a jak dziecko podrosnie to juz pewnie mu sie bizuteria nie bedzie podobac
Takie moje zdanie, no ale ile dziewczyn tyle opini
no ja tez jestem za krzeselkiem ale moj T.mowi ze nie pasuje na chrzciny. a wiem ze starszej corce przebili uszy dlugo po komunii wiec jak ma zloto lezec to jupie to krzeselko bo praktyczne
G
Gość
Gość
Tylko upewnij sie ze krzeselka nie majano ja tez jestem za krzeselkiem ale moj T.mowi ze nie pasuje na chrzciny. a wiem ze starszej corce przebili uszy dlugo po komunii wiec jak ma zloto lezec to jupie to krzeselko bo praktyczne
Ja lubie praktyczne prezenty, a nie takie ktore wypada kupowac na dane okazje zeby ladnie wygladalo
Tylko upewnij sie ze krzeselka nie maja
Ja lubie praktyczne prezenty, a nie takie ktore wypada kupowac na dane okazje zeby ladnie wygladalo
to bliska rodzina i czesto u nich jestem,nawet pytalam co by im sie przydalo ale zawsze mowia ze nic :-)
przy starszych dzieciach nie mieli wogole a teraz jeszcze nie kupowali bo Mala ma niecale 2 m-ce.
wiec jutro jade kupic.
Dziekuje za podpowiedz Strawbelko :-*
G
Gość
Gość
Liluli Ty kupisz krzeselko a dziewczyny zaraz napisza ze moglas kolczyki albo lancuszek kupic i bedziesz na mnie zla ze doradzalamto bliska rodzina i czesto u nich jestem,nawet pytalam co by im sie przydalo ale zawsze mowia ze nic :-)
przy starszych dzieciach nie mieli wogole a teraz jeszcze nie kupowali bo Mala ma niecale 2 m-ce.
wiec jutro jade kupic.
Dziekuje za podpowiedz Strawbelko :-*
Ja napisalam z czego ja osobiscie bym sie ucieszyla dla dziecka
Kolczyki czy lancuszek zawsze moze jeszcze dostac jak bedzie starsza
G
Gość
Gość
Albo juz sie boi, bo ja taka pechowa i woli mi dawki jak dla konia dacStrawbelka - też mam bemfole 150. Może dr chce, żebyś miała więcej fajnych jajec
Liluli - też jestem za krzesełkiem
Bede znosic jajca jak kwoka, oby...
Liluli Ty kupisz krzeselko a dziewczyny zaraz napisza ze moglas kolczyki albo lancuszek kupic i bedziesz na mnie zla ze doradzalam
Ja napisalam z czego ja osobiscie bym sie ucieszyla dla dziecka
Kolczyki czy lancuszek zawsze moze jeszcze dostac jak bedzie starsza
nie bede zla ja tez odkad nas zaprosili bylam za krzeselkiem potrzebowalam tylko jeszcze sie upewnic czy to dobry prezent :-)
reklama
Podziel się: