reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A jeszcze Wam powiem coś. Wracam z pracy a tu na ławce siedzi babsztyl z brzuchem do kolan z fajką i z piwskiem - koszmar. My wszystko byśmy oddały za to co ona olewa i ma gdzieś!

reklama
Aga 707, lumia1212, enya niech mi ktoras napisze czy malina robi usg na 1 wizycie?
Susana ty dostalas w 49dc @ po poronieniu samoistnym ?a po zabiegu kiedy mialyscie ? Asia ty w 28dc po zabiegu dostalas ja tak mialam ostatnio po zabiegu.
Tak Fondie, ja miałam w 28 dc. @, ale 2 dni się rozkręcała. U mnie mogły wpłynąć nagrzewania brzucha przy zapaleniu pęcherza, bo one mogą wywoływać też spóźnioną @. W pon. była owulacja (jak byłam u gina) a w piątek @ zaczęła się rozkręcać i nie bolało jakoś strasznie, ale była mega obfita.

Lumia1212 weź ja taka babkę to bym zjebala i nie mam słów na taką szmate my wszystko byśmy zrobiły by nasze dziecko było zdrowe a taka pije pali czy ćpa ma zdrowe dziecko życie jest niesprawiedliwe! :(

A jeszcze Wam powiem coś. Wracam z pracy a tu na ławce siedzi babsztyl z brzuchem do kolan z fajką i z piwskiem - koszmar. My wszystko byśmy oddały za to co ona olewa i ma gdzieś!
Wiem Lumia, przykro patrzeć na takie widoki. Okropne jest to, że w ciążę zachodzą ludzie tak nieodpowiedzialni. Niestety potem okazuje się, że takie dzieci są opóźnione w rozwoju, albo mają straszne trudności w nauce w późniejszym wieku. A od rodziców dziedziczą patologiczne zachowania.

Jak już pisałam czekam na wyniki badań ale powiedzcie mi czy mam już coś brać profilaktycznie oprócz foliku i euthyroxu 50 nie biorę nic.

reklama
Do góry