reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka - będziesz znosić jajca, nie ma innej opcji, tego się trzymamy :biggrin2: Tylko pamiętaj, że po punkcji musisz pić bardzo dużo wody, masz duże dawki leków, więc musisz pić ok 2-3 litry dziennie, żebyś hiperki nie miała
Lilia dobrze ze piszesz! Bo ja teraz nawet litra wody dziennie nie pije( kawa herbata czy woda), nie lubie pic i na sile pije, nie wiem czemu tak mam. Zaczynam pic jak juz sie chyba mega odwodnie i wtedy pije duzo, a potem znow jestem o 2 kawach i jednej herbacie przez caly dzien. Bede musiala sie pilnowac.

reklama
Albo juz sie boi, bo ja taka pechowa i woli mi dawki jak dla konia dac;)
Bede znosic jajca jak kwoka, oby...

Strawbelka
Będziesz miała jajca jak u strusia .hihi .Oby dużo i jak najlesze .

Ja byłam właśnie u moj .gin .
Moje jajco ma 23 mm dziś .Oby pękło .dzisiaj .:oo2:Śluzówka 11 mm.Już wiem że będę brać clexane 0,8 po pozytywie ..Narazie sobie daje 0,4 .

Strawbelka
Będziesz miała jajca jak u strusia .hihi .Oby dużo i jak najlesze .

Ja byłam właśnie u moj .gin .
Moje jajco ma 23 mm dziś .Oby pękło .dzisiaj .:oo2:Śluzówka 11 mm.Już wiem że będę brać clexane 0,8 po pozytywie ..Narazie sobie daje 0,4 .
Susana to Ty jeszcze dzis musisz ponownie uwiesc meza;)

No Susana...wymyslisz cos napewno;)
Swoja droga jakbym nie wiedziala gdzie mieszkasz to bym pomyslala ze jestes sasiadka ktora nade mna w bloku mieszka, bo u nich takie jazdy jakby na wiagrze jechali;)
Kurde !!!!
Mówiłaś już o tej sąsiadce .!!!
To żeś mi teraz dowaliła .
No ja raczej sąsiadów nie budzę .hehe
Dzieci mam dorastające .Więc w domu to cichaczem

Ostatnia edycja:
Hej

Działaj tam Sus, działaj :-)

Ja dziś sprawy urzędowe załatwiałam, piękna pogoda, chciałam iść na spacer samotny dziś ale mam jakiś taki ucisk, tam mnie dziś ciągnie TAM i w pachwinach, że ledwo się ruszam i chodzę jak kaczka dziś. A jeszcze 3,5 miesiąca przede mną.

Dziewczyny poleci mi któraś dobrego ginekologa immunologa? Co się zna na mutacjach? I mam pytanie do was czy jak homocysteina mi wyjdzie w normie to co
Robić?
A jak za wysoko to tez nie wiem co myśleć juz ale biorę cały czas acidocum Richter 5mg czyli po 3 tabletki i od poniedziałku biorę feminatal 1
Pozdrawiam :-)

Hej dziewczyny. A ja dzis dowiedzialam sie ze kolejna moja kolezanka jest
Strwbelka ja głównie do maliny idę bo po opiniach dziewczyn u nas z forum jakoś mnie przekonuje bardziej a na opinie w necie rzadko patrze kiedyś byłam u gina w krakowie z super opiniami to wymyślił mi opryszczka a miałam obdarcie. ..ale wiadomo często jest inaczej. Ja w krakowie dostałam te same badania od milewicza i jak coś skierowanie do sachy i wiem ze obydwoje są dobrymi lekarzami sacha i milewicz ale latanie po Krakowie robienie badań za dokładnie tyle samo kasy co u maliny gdzie mam od razu wszystko plus całe leczenie jakoś bardziej do mnie przemawia. W ogóle tak sobie myślę jakby nie nasze forum to wydawałoby się ze jerzakowa jest super a teraz po waszych komentarzach bym nie poszła do niej.
Arda zastanawia mnie jedna rzecz piszesz, że najpierw encorton i wlewy a jak nie pomoże to wtedy szczepienia. Troszkę się poglubilam bo ja zrozumiałam, że wlewy na nk a na alLO szczepienia wiec jak masz źle allo to wlewy chyba nie pomogą a ja masz dobre to po co szczepienia ? To daje się szczepienia na wszystko ?
Szkoda tylko, że malina nie robi usg w cenie....myślą że super kompleks będzie ..i dlatego teraz myślę że dubrawski jest może całkiem ok ja się zastanawiałam tylko nad malina i dubrem ale oczywiście idę do maliny i na pewno będzie ok
Hejka!! Też wybrałam maline i z tych samych względów co Ty - wszystkie badania i leczenie w jednym miejscu! Nie mam juz czasu czekać, mam juz trochę lat i biegania po gabinetach i kolejnych lekarzach mam mam już dosyć!! A cena za USG u maliny to 120 zł

reklama
Czekam na wyniki u maliny bo do tej pory (ok. 2 zmarnowanych lat) to słyszałam od lekarzy "ma pani wyjątkowego pecha ale może limit pecha się wyczerpał i następnym razem będzie lepiej!!!" ale lepiej nie było!!!!!:ninja2:

Do góry