reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris
Amh badaja, zeby niby sprawdzic rezerwe jajnikowa, czyli jak dlugo jeszcze bedzie produkcja. JA akurar mialam robione zeby stwierdzic pco lub wykluczyc, bo objawy mialam niejednoznaczne. Ale wlasnie wiele jajec na jajnikach, jest jednym z objawow pco. U mnie piekny wianuszek jajek na usg :-)

Susana, co się dzieje?

Dziś zdałam sobie sprawę, że pierwszy raz w życiu komuś czegoś zazdroszczę. Moja szwagierka jest w ciąży i z jednej strony się cieszę z ich szczęścia, ale z drugiej mnie to boli. Opowiadała mojemu K. o swoich dolegliwościach ciążowych i jak ich życie się wywrócilo i że oni są szczęśliwi. I ja nie chciałam tego słuchać. Nie chcę jechać do nich na święta, mimo, że zawsze lubiłam tam jeździć. Wogóle nie chcę tam już jeździć. Nie chcę robić przykrości sobie i jej, bo nie będę potrafiła okazać, że się cieszę. Boli mnie strasznie ten temat. Naprawde dobrze im życzę, ale nie jestem w stanie się cieszyć. Jestem świadoma, że być może za jakiś czas i nam może się udać, ale na dzień dzisiejszy jednak nie mam zamiaru się tam pojawiać i na ten temat dyskutować.

Hej dIewczyny. Witam sie po sobocie w Krakowie. Pogoda taka sobie, ale troche sie oderwalam. @ lekko dokucza, ale humor dopisuje :) jutro Was nadrobie, bo internet w busie slaby ;)

reklama
Do góry