G
Gość
Gość
Doris Ty badalas amh?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro powtórzę test , bo kreska była a pozniej znikła i teraz nie wiem właściwie czy jest ok .Destino przytulam.Beta źle przyrastała i wiadomo jak się to kończy
Strawbelka nie pisałam do Nafoczki bo daje jej odetchnąć. Po weekandzie się do niej odezwę.
Ovli nom nom to rozpoczynamy sezon Cieszę się Sprostowanie Ty rozpoczynasz a my będziemy Cię naśladować
Lumia rozumie. Nie wszystkie chcą być kontrolowane co do dnia cyklu czy starań czy wyników bety. Dlatego kiedy ja napiszę co u Ciebie jak się czujesz to wiesz... pytam jak się czujesz jak humor a nie czy są dwie kreski
Ja zawsze nie dociekam i jak chce coś napisać to piszę a jak ktoś chce wiedzieć co u mnie może napisać a jak nie będę chciała napisać to będę udawać ,że nie widziałam posta
Gogac bo mi dzis dziewczyna na forum in vitro napisala ze jak amh niskie to komorki sa zle i mnie zdolowala strasznie.Ovli po cichu gratuluje ale swoja droga dziwne z tym testem mi nigdy kreska nie znikala do dzisiaj mam moj test ze szczesliwej ciazy
Strawbelka daj spokoj moje amh to 0.5 Maciuś zdrowy
Esperanza czekam:-)
Pozdrawiam reszte dziewczyn
Jutro będzie ciemniejsza [emoji6]Jutro powtórzę test , bo kreska była a pozniej znikła i teraz nie wiem właściwie czy jest ok .
Jutro powtarzam !
No pewnie, ja z kolei znam dziewczynę z prawie zerowym amh która ma synka i co wiecej będzie starać się o rodzeństwo jakoś teraz wiosną [emoji4]Ech nie bede juz na tamten watek wchodzic, bo tylko dola lapie.
Strawbelka nie załamuj się , każda z nas jest inna i , każda ma inny ogranizm i nie możemy tym się kierować " co jest u innych a u nas nie ma " . To że u jakies kobitki wyszło źle i był zonk to nie znacy że u ciebie bedzie źle . Poczekamy zobaczymy i nie zamartwiaj się na zapas . BuzkaGogac bo mi dzis dziewczyna na forum in vitro napisala ze jak amh niskie to komorki sa zle i mnie zdolowala strasznie.