reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino przytulam.Beta źle przyrastała i wiadomo jak się to kończy :(

Strawbelka nie pisałam do Nafoczki bo daje jej odetchnąć. Po weekandzie się do niej odezwę.

Ovli nom nom to rozpoczynamy sezon ;) Cieszę się :D Sprostowanie Ty rozpoczynasz a my będziemy Cię naśladować :p

Lumia rozumie. Nie wszystkie chcą być kontrolowane co do dnia cyklu czy starań czy wyników bety. Dlatego kiedy ja napiszę co u Ciebie jak się czujesz to wiesz... pytam jak się czujesz jak humor a nie czy są dwie kreski ;)

Ja zawsze nie dociekam i jak chce coś napisać to piszę a jak ktoś chce wiedzieć co u mnie może napisać a jak nie będę chciała napisać to będę udawać ,że nie widziałam posta ;)
Jutro powtórzę test , bo kreska była a pozniej znikła i teraz nie wiem właściwie czy jest ok .
Jutro powtarzam !

Doris dlatego miałam nadzieję, ale moja beta ze wczoraj niewiele ponad 6000. Tak jak Bea napisała. Beta od początku źle rosła. To nasz 2 maluszek, u którego serduszka brak. Bardzo Ci zazdroszczę, bo też chciałabym go zobaczyć, dotknąć, ucałować, Chyba jak każda z nas. Wszystkiego dobrego Doris :*

Ovli po cichu gratuluje ale swoja droga dziwne z tym testem mi nigdy kreska nie znikala do dzisiaj mam moj test ze szczesliwej ciazy
Strawbelka daj spokoj moje amh to 0.5 Maciuś zdrowy
Esperanza czekam:-)
Pozdrawiam reszte dziewczyn

Ovli po cichu gratuluje ale swoja droga dziwne z tym testem mi nigdy kreska nie znikala do dzisiaj mam moj test ze szczesliwej ciazy
Strawbelka daj spokoj moje amh to 0.5 Maciuś zdrowy
Esperanza czekam:-)
Pozdrawiam reszte dziewczyn
Gogac bo mi dzis dziewczyna na forum in vitro napisala ze jak amh niskie to komorki sa zle i mnie zdolowala strasznie.

Jutro powtórzę test , bo kreska była a pozniej znikła i teraz nie wiem właściwie czy jest ok .
Jutro powtarzam !
Jutro będzie ciemniejsza [emoji6]
Ech nie bede juz na tamten watek wchodzic, bo tylko dola lapie.
No pewnie, ja z kolei znam dziewczynę z prawie zerowym amh która ma synka i co wiecej będzie starać się o rodzeństwo jakoś teraz wiosną [emoji4]

Gogac bo mi dzis dziewczyna na forum in vitro napisala ze jak amh niskie to komorki sa zle i mnie zdolowala strasznie.
Strawbelka nie załamuj się , każda z nas jest inna i , każda ma inny ogranizm i nie możemy tym się kierować " co jest u innych a u nas nie ma " . To że u jakies kobitki wyszło źle i był zonk to nie znacy że u ciebie bedzie źle . Poczekamy zobaczymy ;) i nie zamartwiaj się na zapas . Buzka

reklama
Strawberka zapomnij o tym czasami czyjas wypowiedz moze bardzo zdolowac mi tez tak kiedys chyba zula powiedziała:-)
Czarna i ja tez mam jeszcze zamiar kiedys starac sie o 2 ciążę puki co mam owulke co miesiac wiec nie martwie sie juz moim amh jak Bóg da to kiedys bedzie drugie

Do góry