reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuje Kochane za te słowa płynące w moim kierunku:* Kochane jesteście:*

Strawbelko,
A ja czytałam, ze na zachodzie odchodzi sie od badania amh! ,że to niby nie wyznacznik.
I Tego się trzymamy:)tak?:)

Beata
Przez najbliższe, dwa tygodnie zapamiętam co będziesz miała na myśli;)hahaha:*

Wiadomość od Nafoczki

pisze, że dziś ją głowa boli i się brzuch napina ale dostaje kroplówki.

I tak jak ja nie może się już doczekać kiedy będzie pełne 30 tc skończony :-)
U mnie jutro 23 pełne tyg, zacznę 24 a Nafoczka jest 10-12 dni za mną .

Wiadomość od Nafoczki

pisze, że dziś ją głowa boli i się brzuch napina ale dostaje kroplówki.

I tak jak ja nie może się już doczekać kiedy będzie pełne 30 tc skończony :-)
U mnie jutro 23 pełne tyg, zacznę 24 a Nafoczka jest 10-12 dni za mną .
Doris pozdrow tam od nas Nafoczke i napisz jej ze my tu o niej cieplo myslimy i przesylamy dobra energie zeby wszystko bylo dobrze:)

Doris na jakim zestawie Ty jesteś? Też łykasz metylowe foliany?
Jak dzisiaj się czujesz, już lepiej?
I proszę, przekaż Nafoczce, że codziennie modlę się o jej zdrowie i zdrowie jej maluszka. Twoje i Olisia też i Agnieszki i jej maleństwa.

Asia669, dziękuję!!!!
Jeśli chodzi o tabletki, to ja przed ciążą brałam kwas foliowy 5 mg, wit. D, B6, B12, magnez, acard od owu duphaston. luteiną, do owulacji INOFEM i cały cykl colostrum. I na tym zestawie się udało. Po pozytywnym teście clexane 0,4, acard, encorton 10 mg ( encorton brałam już jakieś 8 dni po owu) i duże dawki progesteronu 3x2 luteina i chyba 3x2 duphaston potem schodziłam z dawek. Encortonu i duphastonu juz nie biorę, teraz magnez, claxane, acard, witaminy dla kobiet w ciąży i luteinę 2x1 + oczywiście cały czas biorę euthyrox, bo miałam podwyższone tsh
Witaminy biore normalne a nie metylowane. Mój M brał 3-4 miesiące salfazin

Witajcie
Strawbelka nie martw się tymi głupotami na zapas .Oni przy invitro sobie i tak najlepsze jajka wybiorą .

Ovli
Mnie kreski na testach raczej nie znikały .Po cichu gratulacje

reklama
Do góry