reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuje Kochane za te słowa płynące w moim kierunku:* Kochane jesteście:*

Strawbelko,
A ja czytałam, ze na zachodzie odchodzi sie od badania amh! ,że to niby nie wyznacznik.
I Tego się trzymamy:)tak?:)

Beata
Przez najbliższe, dwa tygodnie zapamiętam co będziesz miała na myśli;)hahaha:*

Wiadomość od Nafoczki

pisze, że dziś ją głowa boli i się brzuch napina ale dostaje kroplówki.

I tak jak ja nie może się już doczekać kiedy będzie pełne 30 tc skończony :-)
U mnie jutro 23 pełne tyg, zacznę 24 a Nafoczka jest 10-12 dni za mną .

Wiadomość od Nafoczki

pisze, że dziś ją głowa boli i się brzuch napina ale dostaje kroplówki.

I tak jak ja nie może się już doczekać kiedy będzie pełne 30 tc skończony :-)
U mnie jutro 23 pełne tyg, zacznę 24 a Nafoczka jest 10-12 dni za mną .
Doris pozdrow tam od nas Nafoczke i napisz jej ze my tu o niej cieplo myslimy i przesylamy dobra energie zeby wszystko bylo dobrze:)

Doris na jakim zestawie Ty jesteś? Też łykasz metylowe foliany?
Jak dzisiaj się czujesz, już lepiej?
I proszę, przekaż Nafoczce, że codziennie modlę się o jej zdrowie i zdrowie jej maluszka. Twoje i Olisia też i Agnieszki i jej maleństwa.

Asia669, dziękuję!!!!
Jeśli chodzi o tabletki, to ja przed ciążą brałam kwas foliowy 5 mg, wit. D, B6, B12, magnez, acard od owu duphaston. luteiną, do owulacji INOFEM i cały cykl colostrum. I na tym zestawie się udało. Po pozytywnym teście clexane 0,4, acard, encorton 10 mg ( encorton brałam już jakieś 8 dni po owu) i duże dawki progesteronu 3x2 luteina i chyba 3x2 duphaston potem schodziłam z dawek. Encortonu i duphastonu juz nie biorę, teraz magnez, claxane, acard, witaminy dla kobiet w ciąży i luteinę 2x1 + oczywiście cały czas biorę euthyrox, bo miałam podwyższone tsh
Witaminy biore normalne a nie metylowane. Mój M brał 3-4 miesiące salfazin

Witajcie
Strawbelka nie martw się tymi głupotami na zapas .Oni przy invitro sobie i tak najlepsze jajka wybiorą .

Ovli
Mnie kreski na testach raczej nie znikały .Po cichu gratulacje

reklama
Do góry