reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Nafoczka wczoraj miała założony szew, trochę długo to trwało ale to ze wzgldu na kolejkę do zabiegowego. Po wszystkim czuła się dobrze, musiałam leżeć na płasko ale pisała, że Mały obudził się szybko z narkozy!!!!

Lumia, powiem tak...ja zawsze próbowałam od razu po stracie ale.....nigdy nie udało mi się od razu, tylko tak przeważnie w 3 cyklu po. Nawet potem czekałam zawsze na 3 cykl, bo wiedziałam że w pierwszym na pewno się nie uda. Najważniejsze, że próbowałaś i nie będziesz miała żalu do siebie, że cykl stracony :-)

Witam Resztę Dziewcząt!!!!

Strawbelka...DZIĘKUJĘ, JESTES KOCHANA!

reklama
Lumia, ja od zabiegu czyli luty ub roku nie mam śluzu. Trochę dziwnie to brzmi, ale tak jest. Myślałam nawet że w menopauzę wczesną wchodzę, a okazało się, że jestem w ciąży. Na jej przebieg nie patrz, bo przyczyna leży prawdopodobnie w endometriozie.
Dziś nie umiem pocieszać. Mój maluszek chyba już zmienił światy bo znowu zaczynam plamić. Ja też długo na niego czekałam. Jednak jak długo jest szansa, trzeba otwierać serce, aby nowe życie rozpalało nasze Ciemności.
Szkoda, że tak krótko, jednak cieszę się, że znów jestem mamą

Destino przytulam.Beta źle przyrastała i wiadomo jak się to kończy :(

Strawbelka nie pisałam do Nafoczki bo daje jej odetchnąć. Po weekandzie się do niej odezwę.

Ovli nom nom to rozpoczynamy sezon ;) Cieszę się :D Sprostowanie Ty rozpoczynasz a my będziemy Cię naśladować :p

Lumia rozumie. Nie wszystkie chcą być kontrolowane co do dnia cyklu czy starań czy wyników bety. Dlatego kiedy ja napiszę co u Ciebie jak się czujesz to wiesz... pytam jak się czujesz jak humor a nie czy są dwie kreski ;)

Ja zawsze nie dociekam i jak chce coś napisać to piszę a jak ktoś chce wiedzieć co u mnie może napisać a jak nie będę chciała napisać to będę udawać ,że nie widziałam posta ;)

Mnie też przykro. Miałam nadzieję, że to późna owulacja i beta urośnie, i rośnie, tylko zbyt wolno. Już niestety to przerabialiśmy. A jednak mieliśmy nadzieję na cud

reklama
Destino, a kiedy byłaś u gina?
Na wielodzietnych jest Dziewczyna, beta 10000, po 48 h 12 tys i wszystko jest pięknie, serduszko bije i ciąża się rozwija więc nie zawsze jest tak ze ta beta przyrasta super książkowo

Do góry