reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino przytulam.Beta źle przyrastała i wiadomo jak się to kończy :(

Strawbelka nie pisałam do Nafoczki bo daje jej odetchnąć. Po weekandzie się do niej odezwę.

Ovli nom nom to rozpoczynamy sezon ;) Cieszę się :D Sprostowanie Ty rozpoczynasz a my będziemy Cię naśladować :p

Lumia rozumie. Nie wszystkie chcą być kontrolowane co do dnia cyklu czy starań czy wyników bety. Dlatego kiedy ja napiszę co u Ciebie jak się czujesz to wiesz... pytam jak się czujesz jak humor a nie czy są dwie kreski ;)

Ja zawsze nie dociekam i jak chce coś napisać to piszę a jak ktoś chce wiedzieć co u mnie może napisać a jak nie będę chciała napisać to będę udawać ,że nie widziałam posta ;)
Jutro powtórzę test , bo kreska była a pozniej znikła i teraz nie wiem właściwie czy jest ok .
Jutro powtarzam !

Doris dlatego miałam nadzieję, ale moja beta ze wczoraj niewiele ponad 6000. Tak jak Bea napisała. Beta od początku źle rosła. To nasz 2 maluszek, u którego serduszka brak. Bardzo Ci zazdroszczę, bo też chciałabym go zobaczyć, dotknąć, ucałować, Chyba jak każda z nas. Wszystkiego dobrego Doris :*

Ovli po cichu gratuluje ale swoja droga dziwne z tym testem mi nigdy kreska nie znikala do dzisiaj mam moj test ze szczesliwej ciazy
Strawbelka daj spokoj moje amh to 0.5 Maciuś zdrowy
Esperanza czekam:-)
Pozdrawiam reszte dziewczyn

Ovli po cichu gratuluje ale swoja droga dziwne z tym testem mi nigdy kreska nie znikala do dzisiaj mam moj test ze szczesliwej ciazy
Strawbelka daj spokoj moje amh to 0.5 Maciuś zdrowy
Esperanza czekam:-)
Pozdrawiam reszte dziewczyn
Gogac bo mi dzis dziewczyna na forum in vitro napisala ze jak amh niskie to komorki sa zle i mnie zdolowala strasznie.

Jutro powtórzę test , bo kreska była a pozniej znikła i teraz nie wiem właściwie czy jest ok .
Jutro powtarzam !
Jutro będzie ciemniejsza [emoji6]
Ech nie bede juz na tamten watek wchodzic, bo tylko dola lapie.
No pewnie, ja z kolei znam dziewczynę z prawie zerowym amh która ma synka i co wiecej będzie starać się o rodzeństwo jakoś teraz wiosną [emoji4]

Gogac bo mi dzis dziewczyna na forum in vitro napisala ze jak amh niskie to komorki sa zle i mnie zdolowala strasznie.
Strawbelka nie załamuj się , każda z nas jest inna i , każda ma inny ogranizm i nie możemy tym się kierować " co jest u innych a u nas nie ma " . To że u jakies kobitki wyszło źle i był zonk to nie znacy że u ciebie bedzie źle . Poczekamy zobaczymy ;) i nie zamartwiaj się na zapas . Buzka

reklama
Strawberka zapomnij o tym czasami czyjas wypowiedz moze bardzo zdolowac mi tez tak kiedys chyba zula powiedziała:-)
Czarna i ja tez mam jeszcze zamiar kiedys starac sie o 2 ciążę puki co mam owulke co miesiac wiec nie martwie sie juz moim amh jak Bóg da to kiedys bedzie drugie

Do góry