To jest moj 45 dc i teraz kreska znikła , zreszta znika juz po 5-10 min .Ovli, gratuluję!!!Bardzo się cieszę! Może miałaś późną owu, ja też w dniu@ miałam drugą słabą, ale test się nie myli.
reklama
To powtórz test. A to że znika, to po 5 minutach test już nie jest wiarygodny. Ja Ci mówię, że jesteś, zrób jeszcze betę i z betą do lekarzaTo jest moj 45 dc i teraz kreska znikła , zreszta znika juz po 5-10 min .
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ovli, wow!!!! Super!!!!!!!
Powtórz test, najelpiej zrób ten Facelle z Rossmana, on prawdę "powie" :-)
Powtórz test, najelpiej zrób ten Facelle z Rossmana, on prawdę "powie" :-)
Fondi,
Ja dostałam @ od łyżeczkowania po ok 49 dniach.....
Ovi
Cudownie. Po cichu gratuluję i zaciiskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:*
Beata, Arda, Strawbelka, Doris
No niby nie mam powodów do zmartwień, ale jakaś niemoc mnie dopadła i brak wiary totalny.Jestem na etapie boboseksów - pęcherzyk urósł i pewnie dziś jakoś owu będzie, ale jakoś tak dziwnie, śluzu nie mam, więc i seks jakiś taki dziwny. Mój m też to czuje....jakos jestem nastawiona na to ,że się nie uda....ale to nie smutek tylko jakiś taki dół. Bo jakoś nie napalam się na ten cykl, po prostu spróbowałam, żeby nie żałować i nie mieć go straconego.
Wiem, niejedna z Was pomyśli, o co jej chodzi? ale cięzko wytłumacyć mój stan umysłu mnie samej
Mam też do Was ogromną prośbę, proszę Was nie piszcie o tym kiedy u mnie testowanie, jak się czuje itp. Nie chcę w ogóle się nakręcać. Mam nadzieje,że rozumiecie o co mi chodzi
Dziękuje:* i miłej soboty życzę
Ovi
No niby nie mam powodów do zmartwień, ale jakaś niemoc mnie dopadła i brak wiary totalny.Jestem na etapie boboseksów - pęcherzyk urósł i pewnie dziś jakoś owu będzie, ale jakoś tak dziwnie, śluzu nie mam, więc i seks jakiś taki dziwny. Mój m też to czuje....jakos jestem nastawiona na to ,że się nie uda....ale to nie smutek tylko jakiś taki dół. Bo jakoś nie napalam się na ten cykl, po prostu spróbowałam, żeby nie żałować i nie mieć go straconego.
Wiem, niejedna z Was pomyśli, o co jej chodzi? ale cięzko wytłumacyć mój stan umysłu mnie samej
Mam też do Was ogromną prośbę, proszę Was nie piszcie o tym kiedy u mnie testowanie, jak się czuje itp. Nie chcę w ogóle się nakręcać. Mam nadzieje,że rozumiecie o co mi chodzi
Lumia, zaraz przyjdzie wiosna i nastrój będzie lepszy, słoneczko podaruje nam więcej witaminy D3 a będzie to sprzyjać reprodukcji . Wiem o co Ci chodzi, rozumiem Cię, wszystko będzie dobrze i jak nie w tym cyklu to w następnym. Mnie o dziwo w samopoczuciu pomogła praca i kontakt z ludźmi, w życiu bym nie pomyślała, ale w pracy przestałam myśleć.Fondi,
Ovi
Dziewczyny mam pytanie odnośnie płatności przy zamówieniach iherb. Czy płaci się przy dostawie czy ściąga z karty? Teoretycznie zamówiłam, ale co wyjdzie, nie wiem ( z moim angielskim)
G
Gość
Gość
Lumia ja tez mam dzis hu...y humor
Podobno niskie amh to gorsza jakosc komorek jajowych.
Ja mam amh 0,855 podopno zle i moje jajka moga byc do bani i nic z tego nie bedzie
Najgorsze to ze lekarze mi nie mowili ze jak niskie amh to automatycznie gorsze komorki jajowe, mowili tylko ze trzeba sie spieszyc bo rezerwa sie konczy.
Juz mi skrzydla calkiem opadly
Podobno niskie amh to gorsza jakosc komorek jajowych.
Ja mam amh 0,855 podopno zle i moje jajka moga byc do bani i nic z tego nie bedzie
Najgorsze to ze lekarze mi nie mowili ze jak niskie amh to automatycznie gorsze komorki jajowe, mowili tylko ze trzeba sie spieszyc bo rezerwa sie konczy.
Juz mi skrzydla calkiem opadly
G
Gość
Gość
Doris pozdrawiam
Zebys nie czula sie pomijana to codziennie bede Cie pozdrawiac
Zebys nie czula sie pomijana to codziennie bede Cie pozdrawiac
reklama
G
Gość
Gość
Susana a Ty gdzie? Zaginelas?
Beata, Doris, jak macie jakies info od Nafoczki to piszcie na bierzaco bo my Tu jej strasznie kibicujemy! Oczywiscie jak Nafoczka chce nam tutaj przekazywac informacje co u niej
Beata, Doris, jak macie jakies info od Nafoczki to piszcie na bierzaco bo my Tu jej strasznie kibicujemy! Oczywiscie jak Nafoczka chce nam tutaj przekazywac informacje co u niej
Podziel się: