reklama
Lumia, wow! To trzymamy kciuki w takim razie kiedy wynik nk?
Tak skupiłam się na mutacjach,że zapomniałam zapytać o nk ale chyba mówiła ,że do kilku dni
Jeszcze oczywiście byłam tak zakręcona,że zmiksowałam dwa adresy mailowe, bo porposiłam o wyniki na maila. Teraz muszę wydrukować nowy formularz, zeskanować i im wysłać....bo nie da się inaczej;/ kurde a wyłsłałam do nich maila,że się pomyliłam i że prosze wysłać ta ten adres z którego piszę, no nic biurokracja nakazuje inaczej
Fondi ja dostałam do antybiotyku nystatynę, bo od antybiotyku można grzyba dostać, tak zmienia się flora bakteryjna i dostała też przeciwzapalne, ale to na receptę. Widać, że nie tylko moja pobiera wymaz na antybiotyku :-(Ktoras z was kiedys napisala, ze lekarz chcial sie mnie pozbyc.i wlasnie.dzis to zobaczylam. Bylam ok usg zrobil.dokladnie musial pobrac wymaz mimo antybiotyku a i tak mam zroboc po 14dniach w mikrobiologi ...bo mam infekcje.
Macica czysta a infekcja z pochwy i znow wspolzyc nie mozna post juz od grudnia no.masakra jakas....plamienie jeat malutkie powoedzial, ze do miesiaca moge krwawic bo mialam.silne leki na podtrzymanie. Reszte wizyty siedzial i odpisywal na smsy olewal totalnie widac, ze sie pozbyccalkowicie:/ pytalam o pacjentki co tez 2razy u niego poroniy powoedzial ze i 3razy poronily ale gdzies zniknely ..to juz bije po oczach ze mam isc dalej. Histopatologia w piatek bo jeszcze nie ma prolutex sprzedany.
Pytalam o bethcg mowil ze sie nie robi bo mam czysto w macicy chyba ze na histopatologi cos wyjdzie...tacy lekarze:/
Najgorsze ze pojechalam cholera kaszlalm non stop i goraczka skoczyla mam ponad 38jakas masakra doprawilam sie tylko mialam jechac do endo w czwartek ale odpuszcze bo mi jeszcze na pluca pojdzie wiec w przyszlym tyg pojde do endo zrobie betahcg prolaktyne i tsh.
Ja mam juz trzeci antybiotyk a dalej goraczke moglam sobie odpuscic ta wizyte jednak.
czarna_mala
Fanka BB :)
U mnie identycznie dziś było [emoji6] rano jak jechałam na 6 do pracy to padał śnieg z deszczem, a potem już tylko śnieg...Ja miałam dziś zaplanowane kopanie fundamentów na działce .
Przyjechali zostawili graty i pojechali .
Rano lało potem zaczęło sypać i tak do tej poryv.Ale my z Czarną mamy blisko do siebie
Ojej, ale Cię dopadło [emoji53] łykaj jakiś probiotyk, żebyś grzybka w grażynie nie dostała [emoji20]Ktoras z was kiedys napisala, ze lekarz chcial sie mnie pozbyc.i wlasnie.dzis to zobaczylam. Bylam ok usg zrobil.dokladnie musial pobrac wymaz mimo antybiotyku a i tak mam zroboc po 14dniach w mikrobiologi ...bo mam infekcje.
Macica czysta a infekcja z pochwy i znow wspolzyc nie mozna post juz od grudnia no.masakra jakas....plamienie jeat malutkie powoedzial, ze do miesiaca moge krwawic bo mialam.silne leki na podtrzymanie. Reszte wizyty siedzial i odpisywal na smsy olewal totalnie widac, ze sie pozbyccalkowicie:/ pytalam o pacjentki co tez 2razy u niego poroniy powoedzial ze i 3razy poronily ale gdzies zniknely ..to juz bije po oczach ze mam isc dalej. Histopatologia w piatek bo jeszcze nie ma prolutex sprzedany.
Pytalam o bethcg mowil ze sie nie robi bo mam czysto w macicy chyba ze na histopatologi cos wyjdzie...tacy lekarze:/
Najgorsze ze pojechalam cholera kaszlalm non stop i goraczka skoczyla mam ponad 38jakas masakra doprawilam sie tylko mialam jechac do endo w czwartek ale odpuszcze bo mi jeszcze na pluca pojdzie wiec w przyszlym tyg pojde do endo zrobie betahcg prolaktyne i tsh.
Ja mam juz trzeci antybiotyk a dalej goraczke moglam sobie odpuscic ta wizyte jednak.
Lumia z wiarą mam podobnie, aż wstyd się do tego przyznać [emoji21]
Beata tez bylam na takiej mszy razem z mezem na koniec bylo namaszczenie olejami na czole ksiadz kladl reke kazdemu na glowie i robil krzyzyk nie wiem czemu ale mi polozyl obie rece i zrobil dwa krzyzyki wzielam to za znak to bylo w maju a w lipcu zaszlam w ciążę moze cos w tym jest :-)
G
Gość
Gość
Kuzwa wszystkie zaczynacie budowe, a ja mojego meza przystopowalam bo chcial w tym tyg dzialke kupowac bo znalazl w takim miejscu jak chcielismy. Pali sie jak cholera zeby dom juz stawiac, a ja mu nie pozwalam, bo boje sie ze tym zapieszy, ze wybuduje dom a my nigdy sie nie doczekamy tych dzieci i bede nieszczesliwa w pieknym domulumia, no to namieszałaś Ale spooooko, wyprostuje się i wynik dotrze
susana, my też niedługo zaczynamy budowę, ale czekamy spokojnie na koniec marca/początek kwietnia, zeby właśnie pogoda była w miarę stabilna
Powiedzialam mu ze zaczniemy myslec o domu jak pojawia sie dzieci.
kazdemu na glowie i robil krzyzyk nie wiem czemu ale mi polozyl obie rece i zrobil dwa krzyzyki wzielam to za znak to bylo w maju a w lipcu zaszlam w ciążę moze cos w tym jest :-)
Oj to chyba niegrzeczna byłaś Mi przeszedł prąd w nogach ,ale chyba z tego klęczenia bo tak mi nogi cierpły. Kobieta która przede mną upadła takiego mi stracha narobiła ,że mało co nie zwiałam .
Ja nie wiem jak to z moją wiarą jest czy ja jestem Aż tak wierząca hmmm chyba nie ale szukam drogi, nie obrażam się na Boga. Mimo wielu krzyży ,które dostałam jestem osobą szczęśliwą i modlę się ,aby mnie więcej nie doświadczał.
Cześć dziewczyny, u mnie na razie wszystko ok, poza tym , że odrobinę plamię na brązowo ale to może dlatego że mam zwiększony clexane z 0,2 na 0,4. Mdłości są, brzuch pobolewa jak to w ciąży więc mam nadzieję ze fasolka rośnie.
Pozdrawiam Was wszystkie!
Pozdrawiam Was wszystkie!
reklama
Aga
No to super powolutku do przodu Kochana kciuki moje masz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny, powiedzcie czy wystarczy ,że zrobiłam nk tylko? co dałoby mi zrobienie tych nk z testem....(kurczee zapomniałam nazwy) same nk kosztowały 75 zł, z tym "dodatkiem" ponad 3 stówki.
No to super powolutku do przodu Kochana kciuki moje masz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny, powiedzcie czy wystarczy ,że zrobiłam nk tylko? co dałoby mi zrobienie tych nk z testem....(kurczee zapomniałam nazwy) same nk kosztowały 75 zł, z tym "dodatkiem" ponad 3 stówki.
Podziel się: