reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lumia, wow! To trzymamy kciuki w takim razie :) kiedy wynik nk?

Tak skupiłam się na mutacjach,że zapomniałam zapytać o nk:) ale chyba mówiła ,że do kilku dni:)
Jeszcze oczywiście byłam tak zakręcona,że zmiksowałam dwa adresy mailowe, bo porposiłam o wyniki na maila. Teraz muszę wydrukować nowy formularz, zeskanować i im wysłać....bo nie da się inaczej;/ kurde a wyłsłałam do nich maila,że się pomyliłam i że prosze wysłać ta ten adres z którego piszę, no nic biurokracja nakazuje inaczej:)

Ktoras z was kiedys napisala, ze lekarz chcial sie mnie pozbyc.i wlasnie.dzis to zobaczylam. Bylam ok usg zrobil.dokladnie musial pobrac wymaz mimo antybiotyku a i tak mam zroboc po 14dniach w mikrobiologi ...bo mam infekcje.
Macica czysta a infekcja z pochwy i znow wspolzyc nie mozna :( post juz od grudnia no.masakra jakas....plamienie jeat malutkie powoedzial, ze do miesiaca moge krwawic bo mialam.silne leki na podtrzymanie. Reszte wizyty siedzial i odpisywal na smsy olewal totalnie widac, ze sie pozbyccalkowicie:/ pytalam o pacjentki co tez 2razy u niego poroniy powoedzial ze i 3razy poronily ale gdzies zniknely ..to juz bije po oczach ze mam isc dalej. Histopatologia w piatek bo jeszcze nie ma prolutex sprzedany.
Pytalam o bethcg mowil ze sie nie robi bo mam czysto w macicy chyba ze na histopatologi cos wyjdzie...tacy lekarze:/
Najgorsze ze pojechalam cholera kaszlalm non stop i goraczka skoczyla :( mam ponad 38jakas masakra doprawilam sie tylko :(mialam jechac do endo w czwartek ale odpuszcze bo mi jeszcze na pluca pojdzie wiec w przyszlym tyg pojde do endo zrobie betahcg prolaktyne i tsh.
Ja mam juz trzeci antybiotyk :( a dalej goraczke moglam sobie odpuscic ta wizyte jednak.
Fondi ja dostałam do antybiotyku nystatynę, bo od antybiotyku można grzyba dostać, tak zmienia się flora bakteryjna i dostała też przeciwzapalne, ale to na receptę. Widać, że nie tylko moja pobiera wymaz na antybiotyku :-(

Ja miałam dziś zaplanowane kopanie fundamentów na działce .
Przyjechali zostawili graty i pojechali .
Rano lało potem zaczęło sypać i tak do tej poryv.Ale my z Czarną mamy blisko do siebie
U mnie identycznie dziś było [emoji6] rano jak jechałam na 6 do pracy to padał śnieg z deszczem, a potem już tylko śnieg...
Ktoras z was kiedys napisala, ze lekarz chcial sie mnie pozbyc.i wlasnie.dzis to zobaczylam. Bylam ok usg zrobil.dokladnie musial pobrac wymaz mimo antybiotyku a i tak mam zroboc po 14dniach w mikrobiologi ...bo mam infekcje.
Macica czysta a infekcja z pochwy i znow wspolzyc nie mozna :( post juz od grudnia no.masakra jakas....plamienie jeat malutkie powoedzial, ze do miesiaca moge krwawic bo mialam.silne leki na podtrzymanie. Reszte wizyty siedzial i odpisywal na smsy olewal totalnie widac, ze sie pozbyccalkowicie:/ pytalam o pacjentki co tez 2razy u niego poroniy powoedzial ze i 3razy poronily ale gdzies zniknely ..to juz bije po oczach ze mam isc dalej. Histopatologia w piatek bo jeszcze nie ma prolutex sprzedany.
Pytalam o bethcg mowil ze sie nie robi bo mam czysto w macicy chyba ze na histopatologi cos wyjdzie...tacy lekarze:/
Najgorsze ze pojechalam cholera kaszlalm non stop i goraczka skoczyla :( mam ponad 38jakas masakra doprawilam sie tylko :(mialam jechac do endo w czwartek ale odpuszcze bo mi jeszcze na pluca pojdzie wiec w przyszlym tyg pojde do endo zrobie betahcg prolaktyne i tsh.
Ja mam juz trzeci antybiotyk :( a dalej goraczke moglam sobie odpuscic ta wizyte jednak.
Ojej, ale Cię dopadło [emoji53] łykaj jakiś probiotyk, żebyś grzybka w grażynie nie dostała [emoji20]

Lumia z wiarą mam podobnie, aż wstyd się do tego przyznać [emoji21]

lumia, no to namieszałaś :p Ale spooooko, wyprostuje się i wynik dotrze :)

susana, my też niedługo zaczynamy budowę, ale czekamy spokojnie na koniec marca/początek kwietnia, zeby właśnie pogoda była w miarę stabilna :)

Beata tez bylam na takiej mszy razem z mezem na koniec bylo namaszczenie olejami na czole ksiadz kladl reke kazdemu na glowie i robil krzyzyk nie wiem czemu ale mi polozyl obie rece i zrobil dwa krzyzyki wzielam to za znak to bylo w maju a w lipcu zaszlam w ciążę moze cos w tym jest :-)

lumia, no to namieszałaś :p Ale spooooko, wyprostuje się i wynik dotrze :)

susana, my też niedługo zaczynamy budowę, ale czekamy spokojnie na koniec marca/początek kwietnia, zeby właśnie pogoda była w miarę stabilna :)
Kuzwa wszystkie zaczynacie budowe, a ja mojego meza przystopowalam bo chcial w tym tyg dzialke kupowac bo znalazl w takim miejscu jak chcielismy. Pali sie jak cholera zeby dom juz stawiac, a ja mu nie pozwalam, bo boje sie ze tym zapieszy, ze wybuduje dom a my nigdy sie nie doczekamy tych dzieci i bede nieszczesliwa w pieknym domu :(
Powiedzialam mu ze zaczniemy myslec o domu jak pojawia sie dzieci.

kazdemu na glowie i robil krzyzyk nie wiem czemu ale mi polozyl obie rece i zrobil dwa krzyzyki wzielam to za znak to bylo w maju a w lipcu zaszlam w ciążę moze cos w tym jest :-)

Oj to chyba niegrzeczna byłaś ;) Mi przeszedł prąd w nogach ,ale chyba z tego klęczenia bo tak mi nogi cierpły. Kobieta która przede mną upadła takiego mi stracha narobiła ,że mało co nie zwiałam :p .
Ja nie wiem jak to z moją wiarą jest czy ja jestem Aż tak wierząca hmmm chyba nie ale szukam drogi, nie obrażam się na Boga. Mimo wielu krzyży ,które dostałam jestem osobą szczęśliwą i modlę się ,aby mnie więcej nie doświadczał.

Cześć dziewczyny, u mnie na razie wszystko ok, poza tym , że odrobinę plamię na brązowo ale to może dlatego że mam zwiększony clexane z 0,2 na 0,4. Mdłości są, brzuch pobolewa jak to w ciąży więc mam nadzieję ze fasolka rośnie.
Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Aga
No to super:) powolutku do przodu:) Kochana kciuki moje masz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny, powiedzcie czy wystarczy ,że zrobiłam nk tylko? co dałoby mi zrobienie tych nk z testem....(kurczee zapomniałam nazwy) same nk kosztowały 75 zł, z tym "dodatkiem" ponad 3 stówki.

Do góry