reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki Susana ;) Dlatego napisałam ,że dla Nafoczki ma zaledwie 30km ;) bo wiem ,że cena świetna.Sama wit.d3 chyba ponad 40zł. Pytałam też o homocysteinę 50 zł.

Dziewczyny byłam wczoraj po raz 1 na mszy o uzdrowienie i oczyszczenie. Trwała 3h . Jak dla mnie cudownie. Wypłakałam się bez wstydu wyprosiłam łaski, skorzystałam ze spowiedzi i czuję się 10kg lżejsza. Jak się u Was będzie dobrze wiodło to będę się cieszyć :)

reklama
Bea, super wyniki :) fajnie, ze masz sposob na radzenie sobie z trudnosciami, zazdroszczre w sumie, bo ta sfera zycia cos ostatnio u mnie kuleje.

Cześć Dziewczęta :-)
U nas tak pięknie słońce świeci, że aż się chce wyjść na dwór. Niestety zimno jest bardzo co zniechęca do spacerów.
Dziś przyjeżdża znów do nas teściowa :angry:, bo ma jutro wizytę u lekarza. mam nadzieję, że potem wyjedzie bo jeszcze się nie "wyleczyłam" po jej ostatnim pobycie trzytygodniowym.

Dziewczyny jak by ktiras chciala odkupic metylowana b12 plus b 6 i kwas foliowy.
Dr Enzmann witamina b 12 MSE
Sprzepam po promicyjnej cenie niwe nie otwierane.
Nowe kosztowalo 160 zl z przesylka. Ja sprzedam za 130 zl z przesylka

Cześć Dziewczęta :-)
U nas tak pięknie słońce świeci, że aż się chce wyjść na dwór. Niestety zimno jest bardzo co zniechęca do spacerów.
Dziś przyjeżdża znów do nas teściowa :angry:, bo ma jutro wizytę u lekarza. mam nadzieję, że potem wyjedzie bo jeszcze się nie "wyleczyłam" po jej ostatnim pobycie trzytygodniowym.
A u mnie atak zimy [emoji6] już dwa razy odśnieżałam wjazd i trzeci nie mam zamiaru, bo to głupiego robota, bo sypie cały czas [emoji300] [emoji301]

A u mnie atak zimy [emoji6] już dwa razy odśnieżałam wjazd i trzeci nie mam zamiaru, bo to głupiego robota, bo sypie cały czas [emoji300] [emoji301]
Ja miałam dziś zaplanowane kopanie fundamentów na działce .
Przyjechali zostawili graty i pojechali .
Rano lało potem zaczęło sypać i tak do tej poryv.Ale my z Czarną mamy blisko do siebie

Ktoras z was kiedys napisala, ze lekarz chcial sie mnie pozbyc.i wlasnie.dzis to zobaczylam. Bylam ok usg zrobil.dokladnie musial pobrac wymaz mimo antybiotyku a i tak mam zroboc po 14dniach w mikrobiologi ...bo mam infekcje.
Macica czysta a infekcja z pochwy i znow wspolzyc nie mozna :( post juz od grudnia no.masakra jakas....plamienie jeat malutkie powoedzial, ze do miesiaca moge krwawic bo mialam.silne leki na podtrzymanie. Reszte wizyty siedzial i odpisywal na smsy olewal totalnie widac, ze sie pozbyccalkowicie:/ pytalam o pacjentki co tez 2razy u niego poroniy powoedzial ze i 3razy poronily ale gdzies zniknely ..to juz bije po oczach ze mam isc dalej. Histopatologia w piatek bo jeszcze nie ma prolutex sprzedany.
Pytalam o bethcg mowil ze sie nie robi bo mam czysto w macicy chyba ze na histopatologi cos wyjdzie...tacy lekarze:/
Najgorsze ze pojechalam cholera kaszlalm non stop i goraczka skoczyla :( mam ponad 38jakas masakra doprawilam sie tylko :(mialam jechac do endo w czwartek ale odpuszcze bo mi jeszcze na pluca pojdzie wiec w przyszlym tyg pojde do endo zrobie betahcg prolaktyne i tsh.
Ja mam juz trzeci antybiotyk :( a dalej goraczke moglam sobie odpuscic ta wizyte jednak.

Fondi,
Widzę,że konował jak ich mało z tego twojego doktorka:/ kij mu w.... ;)

Beata
Liczę na Twoją modlitwę;) jak ja Ci "zazdroszczę" Tej wiary...ja już nie potrafię....;(

Doris, Nafoczko,
A jak Wy się czujecie nasze Cieżarówki:*

Dziewczyny, u mnie decyzje podjęte.
Wczoraj pierwszy zastrzyk puregonu poszedł w ruch:) Dziś zaliczyłam pobranie krwi na mutacje - dla spokoju ducha jednak poszłam zrobić:) no i zakupiłam jeszcze ten solgar modulator...tak na wszelki wypadek:)
Aha zrobiłam jeszcze komórki NK - tylko same, bo z tym testem ...czy jakoś tak trzeba się umawiać, ale czy same nk dadzą mi jakiś pogląd na sprawe? mam nadzieję,ze tak:)

pozdrawiam Was serdecznie:*

Lumia, wow! To trzymamy kciuki w takim razie :) kiedy wynik nk?

Fondi, faktycznie kawal pacana z tego Twojego lekarza. Ja tez wpadalam na srednio kompetrntnych w poronireniach lekarzy, ale nikt mnie tak nie olal totalnie. Trzeci antybiotyk to strasznie duzo... Mam nadzieje, ze posiew masz z antubiogramem od razu.

reklama
Lumia, wow! To trzymamy kciuki w takim razie :) kiedy wynik nk?

Fondi, faktycznie kawal pacana z tego Twojego lekarza. Ja tez wpadalam na srednio kompetrntnych w poronireniach lekarzy, ale nikt mnie tak nie olal totalnie. Trzeci antybiotyk to strasznie duzo... Mam nadzieje, ze posiew masz z antubiogramem od razu.

Do góry