reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki Susana ;) Dlatego napisałam ,że dla Nafoczki ma zaledwie 30km ;) bo wiem ,że cena świetna.Sama wit.d3 chyba ponad 40zł. Pytałam też o homocysteinę 50 zł.

Dziewczyny byłam wczoraj po raz 1 na mszy o uzdrowienie i oczyszczenie. Trwała 3h . Jak dla mnie cudownie. Wypłakałam się bez wstydu wyprosiłam łaski, skorzystałam ze spowiedzi i czuję się 10kg lżejsza. Jak się u Was będzie dobrze wiodło to będę się cieszyć :)

reklama
Bea, super wyniki :) fajnie, ze masz sposob na radzenie sobie z trudnosciami, zazdroszczre w sumie, bo ta sfera zycia cos ostatnio u mnie kuleje.

Cześć Dziewczęta :-)
U nas tak pięknie słońce świeci, że aż się chce wyjść na dwór. Niestety zimno jest bardzo co zniechęca do spacerów.
Dziś przyjeżdża znów do nas teściowa :angry:, bo ma jutro wizytę u lekarza. mam nadzieję, że potem wyjedzie bo jeszcze się nie "wyleczyłam" po jej ostatnim pobycie trzytygodniowym.

Dziewczyny jak by ktiras chciala odkupic metylowana b12 plus b 6 i kwas foliowy.
Dr Enzmann witamina b 12 MSE
Sprzepam po promicyjnej cenie niwe nie otwierane.
Nowe kosztowalo 160 zl z przesylka. Ja sprzedam za 130 zl z przesylka

Cześć Dziewczęta :-)
U nas tak pięknie słońce świeci, że aż się chce wyjść na dwór. Niestety zimno jest bardzo co zniechęca do spacerów.
Dziś przyjeżdża znów do nas teściowa :angry:, bo ma jutro wizytę u lekarza. mam nadzieję, że potem wyjedzie bo jeszcze się nie "wyleczyłam" po jej ostatnim pobycie trzytygodniowym.
A u mnie atak zimy [emoji6] już dwa razy odśnieżałam wjazd i trzeci nie mam zamiaru, bo to głupiego robota, bo sypie cały czas [emoji300] [emoji301]

A u mnie atak zimy [emoji6] już dwa razy odśnieżałam wjazd i trzeci nie mam zamiaru, bo to głupiego robota, bo sypie cały czas [emoji300] [emoji301]
Ja miałam dziś zaplanowane kopanie fundamentów na działce .
Przyjechali zostawili graty i pojechali .
Rano lało potem zaczęło sypać i tak do tej poryv.Ale my z Czarną mamy blisko do siebie

Ktoras z was kiedys napisala, ze lekarz chcial sie mnie pozbyc.i wlasnie.dzis to zobaczylam. Bylam ok usg zrobil.dokladnie musial pobrac wymaz mimo antybiotyku a i tak mam zroboc po 14dniach w mikrobiologi ...bo mam infekcje.
Macica czysta a infekcja z pochwy i znow wspolzyc nie mozna :( post juz od grudnia no.masakra jakas....plamienie jeat malutkie powoedzial, ze do miesiaca moge krwawic bo mialam.silne leki na podtrzymanie. Reszte wizyty siedzial i odpisywal na smsy olewal totalnie widac, ze sie pozbyccalkowicie:/ pytalam o pacjentki co tez 2razy u niego poroniy powoedzial ze i 3razy poronily ale gdzies zniknely ..to juz bije po oczach ze mam isc dalej. Histopatologia w piatek bo jeszcze nie ma prolutex sprzedany.
Pytalam o bethcg mowil ze sie nie robi bo mam czysto w macicy chyba ze na histopatologi cos wyjdzie...tacy lekarze:/
Najgorsze ze pojechalam cholera kaszlalm non stop i goraczka skoczyla :( mam ponad 38jakas masakra doprawilam sie tylko :(mialam jechac do endo w czwartek ale odpuszcze bo mi jeszcze na pluca pojdzie wiec w przyszlym tyg pojde do endo zrobie betahcg prolaktyne i tsh.
Ja mam juz trzeci antybiotyk :( a dalej goraczke moglam sobie odpuscic ta wizyte jednak.

Fondi,
Widzę,że konował jak ich mało z tego twojego doktorka:/ kij mu w.... ;)

Beata
Liczę na Twoją modlitwę;) jak ja Ci "zazdroszczę" Tej wiary...ja już nie potrafię....;(

Doris, Nafoczko,
A jak Wy się czujecie nasze Cieżarówki:*

Dziewczyny, u mnie decyzje podjęte.
Wczoraj pierwszy zastrzyk puregonu poszedł w ruch:) Dziś zaliczyłam pobranie krwi na mutacje - dla spokoju ducha jednak poszłam zrobić:) no i zakupiłam jeszcze ten solgar modulator...tak na wszelki wypadek:)
Aha zrobiłam jeszcze komórki NK - tylko same, bo z tym testem ...czy jakoś tak trzeba się umawiać, ale czy same nk dadzą mi jakiś pogląd na sprawe? mam nadzieję,ze tak:)

pozdrawiam Was serdecznie:*

Lumia, wow! To trzymamy kciuki w takim razie :) kiedy wynik nk?

Fondi, faktycznie kawal pacana z tego Twojego lekarza. Ja tez wpadalam na srednio kompetrntnych w poronireniach lekarzy, ale nikt mnie tak nie olal totalnie. Trzeci antybiotyk to strasznie duzo... Mam nadzieje, ze posiew masz z antubiogramem od razu.

reklama
Lumia, wow! To trzymamy kciuki w takim razie :) kiedy wynik nk?

Fondi, faktycznie kawal pacana z tego Twojego lekarza. Ja tez wpadalam na srednio kompetrntnych w poronireniach lekarzy, ale nikt mnie tak nie olal totalnie. Trzeci antybiotyk to strasznie duzo... Mam nadzieje, ze posiew masz z antubiogramem od razu.

Do góry