reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lumia, pewnie ten test to aktywnosc nk, tez wazne. Ale ja osobiacie robilam caly immunofenotyp.

Strawbrelka, domek sie bedzie budowal jakis czas, dla dzidziusia jak znalazl :) ja nie jestem przesadna. Bedzie dobrze, musi.

Lumia ja sie nie wypowiem, bo nie wiem. Ja robilam jak Arda caly, bo lekarka kazala. Samo nk tez da Ci juz jakis obraz.
Przypuszczam ze jakbym robila na wlasna reke to tez bym samo nk zrobila, ale ze lekarka kazala to zrobilam calosc.

Czesc Dziewczyny!
Dzisiaj pierwszy dzien na nowym stanowisku, pracowicie było :)
A ja tymczasem myśle co bedzie jak za 2 tyg okaże sie ze zaciążyłam ;) bo oczywiście ze wstrzymywania sie nic nie wyszło - ja mowię mężowi "wychodź" a on usłyszał "zostań", takze wszystko moze sie zdążyć ;)
Takze odliczam, dzisiaj jest 3dpo.

Pytanko po raz tysięczny - wiesiołek i koenzym q10 do owu sie bierze. A mleczko/pyłek pszczeli, inofolik, omega3?

I kolejne pytanie - wyskoczyła mi opryszczka na ustach. Powiedzcie mi, jak w zasądzi działa ten wirus na ciąże, fasolkę? To bardzo niebezpieczne?

Omega 3 caly czas, inofem caly czas, mleczko pszczele to jakos w seriach sie bierze, chyba przez 2 miesiace a potem przerwa i 2 razy w roku taka kuracja. Ale jeszcze poczytaj. Lumia tam wie lepiej, bo ja teraz przerwalam.
Wiesiolek do owu i koenzym ktos pisal ze do owu( ale mi sie wydaje ze mozna go caly czas brac)
Ja wiem ze tak sie bierze, ale moge sie mylic, wiec niech jeszcze ktos sie wypowie.

Czesc Dziewczyny!
Dzisiaj pierwszy dzien na nowym stanowisku, pracowicie było :)
A ja tymczasem myśle co bedzie jak za 2 tyg okaże sie ze zaciążyłam ;) bo oczywiście ze wstrzymywania sie nic nie wyszło - ja mowię mężowi "wychodź" a on usłyszał "zostań", takze wszystko moze sie zdążyć ;)
Takze odliczam, dzisiaj jest 3dpo.

Pytanko po raz tysięczny - wiesiołek i koenzym q10 do owu sie bierze. A mleczko/pyłek pszczeli, inofolik, omega3?

I kolejne pytanie - wyskoczyła mi opryszczka na ustach. Powiedzcie mi, jak w zasądzi działa ten wirus na ciąże, fasolkę? To bardzo niebezpieczne?
Ja jak 2 razy zaciazylam to byl jeden z objawow ciazy;)
Ta na ustach nie ma znaczenia, jest ponoc niegrozna, tak pisaly dziewczyny na innym watku( ruda miala jak zaciazyla, mozesz jej spytac)

Ja jak 2 razy zaciazylam to byl jeden z objawow ciazy;)
Ta na ustach nie ma znaczenia, jest ponoc niegrozna, tak pisaly dziewczyny na innym watku( ruda miala jak zaciazyla, mozesz jej spytac)
Ale u mnie w okolicach owu sie pojawiła, wiec to jeszcze nie to ;) ruda chyba miała przed spodziewanym okresem :)
No to dobrze ze ta na ustach niegroźna.

Dzięki!

Omega 3 caly czas, inofem caly czas, mleczko pszczele to jakos w seriach sie bierze, chyba przez 2 miesiace a potem przerwa i 2 razy w roku taka kuracja. Ale jeszcze poczytaj. Lumia tam wie lepiej, bo ja teraz przerwalam.
Wiesiolek do owu i koenzym ktos pisal ze do owu( ale mi sie wydaje ze mozna go caly czas brac)
Ja wiem ze tak sie bierze, ale moge sie mylic, wiec niech jeszcze ktos sie wypowie.
Dzięki! Czekam jeszcze na potwierdzenia od innych dziewczyn. Któraś coś?
Mi sie tez wydawało ze koenzym mozna dłużej brać ale wlasnie ktoś na tym wątku pisał ze do owu wiec odstawiłam...

reklama
Witam w bialy poranek :-D
Lumia ja tez robilam samo NK bo sama, zobaczysz jak sa wysokie, wiec tak jak Strawbelka pisze- obraz Ci to da.
Inofem pilam caly czas do +testu
Bertha, niby jak sie ma wirusa w organizmie to nie jest grozny, mi tez lekarz mowil ze to "jeden z objawow". U Ciebie sadze ze nowr stanowisko sie przyczynilo ;-) Ja niestety te ciazr co stracilam mialam z opryszcza, w obecnej nie mialam bo dermatolog zrobila mi kuracje przed planowaniem-polecam. Zakladam ze to przypadek ale tak mialam ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry