reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cyklamina czy cyclonamina :p takie tabletki na wzmocnienie naczyn, daje sie to po zabiegach. Blokuje krwawirenie.

reklama
Asia czytam ale siedzę w krzakach bo sama jestem w du...ie ... jakoś takie podłe nastroje... od wczoraj w końcu rozkręcila sie @ więc raczej się oczyszczam... w środę wizyta i może jakiś plan działania. Nie ukrywam że to wszystko podcielo mi skrzydła. .. ale trzeba się zebrać w sobie i może odrosną...

Lumia, ja nie pomogę, bo nie robiłam takich specjalistycznych badań.
Fondie, a Ty byłaś na usg po zabiegu? Sprawdzałaś betę?

Martaha, odrosną, odrosną...zawsze nam odrastają i mamy siłę do kolejnej walki.

Lumia mi Malina zlecił kwas foliowy 5mg i witaminy becomplex x2. Do tego sama sobie dołożyłam b 12 x1 i b6 x 1 i Malina powiedział że ok. Mój Prof P z Poznania poprosił żebym dołożyła sobie dla świętego spokoju actifolin 2mg pomimo, że homocysteine przed tymi lekami miałam 5,9. Clexane w ciąży będę miała 0,8. Mam już nawet wykupiona.

Nie badalam.doria ale spadla.na pewno wiem ze duza byla i objawy byly dosc duze a cyce jak flaki wszystki odeszlo wiec na pewno spada

Arda a co to ta cyclamina ?
Pisałam wyżej, że też dostałam, to lek przeciwkrwotoczny :)
Czarna
I co masz zalecone i jakie dawki?
3×1 B6 i 1×1 B12
Kwas foliowy 5mg 1×1 ale dodatkowo biorę Actifolin 2mg 1×1 ;)
Lumia mi Malina zlecił kwas foliowy 5mg i witaminy becomplex x2. Do tego sama sobie dołożyłam b 12 x1 i b6 x 1 i Malina powiedział że ok. Mój Prof P z Poznania poprosił żebym dołożyła sobie dla świętego spokoju actifolin 2mg pomimo, że homocysteine przed tymi lekami miałam 5,9. Clexane w ciąży będę miała 0,8. Mam już nawet wykupiona.
Kurcze właśnie zastanawiam się nad B complex z Solgara...

Asia czytam ale siedzę w krzakach bo sama jestem w du...ie ... jakoś takie podłe nastroje... od wczoraj w końcu rozkręcila sie @ więc raczej się oczyszczam... w środę wizyta i może jakiś plan działania. Nie ukrywam że to wszystko podcielo mi skrzydła. .. ale trzeba się zebrać w sobie i może odrosną...
Rozumiem Cię, jesteśmy z Tobą. Dziękuję, że się odezwałaś, bo zaczęłam się martwić.

reklama
Fondi- leżące cycki o niczym nie świadczą. Dla świętego spokoju zbadaj bhcg żebyś nie pisała tu z centrum onkologii jak ja w tym momencie.
U mnie trochę lepiej. Bhcg spadło do 50 z 21tys po dwuch cyklach chemii. Zniknął guz w pochwie. Także jestem pozytywnie nastawiona.
Martha- trzymaj się. Wierzę, że będziesz mamą.
Pozdrawiam gorąco i całuję

Do góry