reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris Ty kłamczucho !! Jakbyś stała w mojej kolejce to bym Ci powiedziała ,że Ciąża to nie choroba ;p

Nafoczka dotrzymałaś słowa. Dieta nie zając nie ucieknie heh. A co to jest 6kg?? Ja tyle przytyłam w czasie starań a nie w ciąży ;)

reklama
Beti i za twoje słowa +6 "Cię kocham"- jak poczytałam jakie dziewczyny mają problemy "nierealne" na "mamuśki lipcowe 2016" to wole z wami zostać- tam prawie wszystkie płaczą nad wagą + 6-7-8kg a pewnie 90% ma tyle na plusie, matko jakby innych problemów nie było! dlatego wole zostac z wami choć temat nie wasze mi po drodze :-D ale problemy realne (niestety)
Doris nie moge się tam odnależć ;)

dziewczyny pozniej was doczytam powiedzcie mi zwlaszcza asia jestem 17dni po zabiegu i dalej plamie to normalane? jutro mialas wizyte ale dalej leze nie wiem czy dam rade isc;/

Nafoczka, ja mało piszę na wątku głównym lipcówek, bo nie nadążam takie tam tempo pisania postów :-), raczej na tych pobocznych czyli o usg, badaniach, zakupach itd piszę.
Fondie, zaraz sprawdzę jak to u mnie było po zabiegu, bo mam zapisane

dziewczyny pozniej was doczytam powiedzcie mi zwlaszcza asia jestem 17dni po zabiegu i dalej plamie to normalane? jutro mialas wizyte ale dalej leze nie wiem czy dam rade isc;/

Ja też plamię. Dziś 18 dzień po zabiegu a wczoraj cała wkładka zaplamiona. Ale u mnie to 3 dni nic, potem krew, potem 2 dni nic i różowy śluz itd. Dzisiaj mam wizytę po 18 u swojej gine a jutro wizytę na nfz u tej co mi ciążę prowadziła i może usg mi zrobi. Sprawdzałam betę i spada, we wtorek 137, w czwartek 36, więc prawdopodobnie nic tam nie zostało.

Fondie, po zabiegu mocno krwawiłam dwa dni, potem 5 dni plamiłam, następnie 8 dni czysto, znów dwa dni krwawienia i kolejne 3 dni plamienia (to już było 18 dni po zabiegu), potem znów 6 dni czysto i kolejne 2 dni plamienia. potem czysto i w 35 dniu po zabiegu dostałam @

Fondie, po zabiegu mocno krwawiłam dwa dni, potem 5 dni plamiłam, następnie 8 dni czysto, znów dwa dni krwawienia i kolejne 3 dni plamienia (to już było 18 dni po zabiegu), potem znów 6 dni czysto i kolejne 2 dni plamienia. potem czysto i w 35 dniu po zabiegu dostałam @

A potem druga @ przyszła normalnie czy też po 35 danich?

Bo ja muszę zapisać się na usg podczas tej drugiej @ i w 3-5 dniu cyklu. Więc czakam na pierwszą @, żeby mniej więcej wyliczyć kiedy będzie druga.

A potem druga @ przyszła normalnie czy też po 35 danich?

Bo ja muszę zapisać się na usg podczas tej drugiej @ i w 3-5 dniu cyklu. Więc czakam na pierwszą @, żeby mniej więcej wyliczyć kiedy będzie druga.
U mnie druga @ przyszła normalnie wg starego cyklu, po 29 dniach. (Zwykle miałam 28/29 dni)

Witajcie :)

Beatka ale sobie w kulki lecą z tą histero [emoji35]
Ja po 21. dniach plamienia poszłam do Gin i dostałam zastrzyk z cyklonaminy i w ciagu 2 dni ustało [emoji4]

A ja 3 dni przed @ plamię na brązowo i nie wiem o co biega, bo nigdy tak nie miałam [emoji30]

Susanka brawo za homocysteine [emoji122]

Idę dziś do apteki zapytać o B6, B12 i kwas foliowy z Solgara [emoji6] biorę się za siebie, bo od dziś dieta [emoji486]

reklama
Asia, druga przyszła w 32 dniu cyklu, trzecia w 24 dniu cyklu ale brałam tabletki antykoncepcyjne bo miałam torbiel na jajniku, czwarta w 49 dc, bo udało mi się zajść w kolejną ciążę, niestety biochemiczną

Do góry