reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris Ty kłamczucho !! Jakbyś stała w mojej kolejce to bym Ci powiedziała ,że Ciąża to nie choroba ;p

Nafoczka dotrzymałaś słowa. Dieta nie zając nie ucieknie heh. A co to jest 6kg?? Ja tyle przytyłam w czasie starań a nie w ciąży ;)

reklama
Beti i za twoje słowa +6 "Cię kocham"- jak poczytałam jakie dziewczyny mają problemy "nierealne" na "mamuśki lipcowe 2016" to wole z wami zostać- tam prawie wszystkie płaczą nad wagą + 6-7-8kg a pewnie 90% ma tyle na plusie, matko jakby innych problemów nie było! dlatego wole zostac z wami choć temat nie wasze mi po drodze :-D ale problemy realne (niestety)
Doris nie moge się tam odnależć ;)

dziewczyny pozniej was doczytam powiedzcie mi zwlaszcza asia jestem 17dni po zabiegu i dalej plamie to normalane? jutro mialas wizyte ale dalej leze nie wiem czy dam rade isc;/

Nafoczka, ja mało piszę na wątku głównym lipcówek, bo nie nadążam takie tam tempo pisania postów :-), raczej na tych pobocznych czyli o usg, badaniach, zakupach itd piszę.
Fondie, zaraz sprawdzę jak to u mnie było po zabiegu, bo mam zapisane

dziewczyny pozniej was doczytam powiedzcie mi zwlaszcza asia jestem 17dni po zabiegu i dalej plamie to normalane? jutro mialas wizyte ale dalej leze nie wiem czy dam rade isc;/

Ja też plamię. Dziś 18 dzień po zabiegu a wczoraj cała wkładka zaplamiona. Ale u mnie to 3 dni nic, potem krew, potem 2 dni nic i różowy śluz itd. Dzisiaj mam wizytę po 18 u swojej gine a jutro wizytę na nfz u tej co mi ciążę prowadziła i może usg mi zrobi. Sprawdzałam betę i spada, we wtorek 137, w czwartek 36, więc prawdopodobnie nic tam nie zostało.

Fondie, po zabiegu mocno krwawiłam dwa dni, potem 5 dni plamiłam, następnie 8 dni czysto, znów dwa dni krwawienia i kolejne 3 dni plamienia (to już było 18 dni po zabiegu), potem znów 6 dni czysto i kolejne 2 dni plamienia. potem czysto i w 35 dniu po zabiegu dostałam @

Fondie, po zabiegu mocno krwawiłam dwa dni, potem 5 dni plamiłam, następnie 8 dni czysto, znów dwa dni krwawienia i kolejne 3 dni plamienia (to już było 18 dni po zabiegu), potem znów 6 dni czysto i kolejne 2 dni plamienia. potem czysto i w 35 dniu po zabiegu dostałam @

A potem druga @ przyszła normalnie czy też po 35 danich?

Bo ja muszę zapisać się na usg podczas tej drugiej @ i w 3-5 dniu cyklu. Więc czakam na pierwszą @, żeby mniej więcej wyliczyć kiedy będzie druga.

A potem druga @ przyszła normalnie czy też po 35 danich?

Bo ja muszę zapisać się na usg podczas tej drugiej @ i w 3-5 dniu cyklu. Więc czakam na pierwszą @, żeby mniej więcej wyliczyć kiedy będzie druga.
U mnie druga @ przyszła normalnie wg starego cyklu, po 29 dniach. (Zwykle miałam 28/29 dni)

Witajcie :)

Beatka ale sobie w kulki lecą z tą histero [emoji35]
Ja po 21. dniach plamienia poszłam do Gin i dostałam zastrzyk z cyklonaminy i w ciagu 2 dni ustało [emoji4]

A ja 3 dni przed @ plamię na brązowo i nie wiem o co biega, bo nigdy tak nie miałam [emoji30]

Susanka brawo za homocysteine [emoji122]

Idę dziś do apteki zapytać o B6, B12 i kwas foliowy z Solgara [emoji6] biorę się za siebie, bo od dziś dieta [emoji486]

reklama
Asia, druga przyszła w 32 dniu cyklu, trzecia w 24 dniu cyklu ale brałam tabletki antykoncepcyjne bo miałam torbiel na jajniku, czwarta w 49 dc, bo udało mi się zajść w kolejną ciążę, niestety biochemiczną

Do góry