reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cyklamina czy cyclonamina :p takie tabletki na wzmocnienie naczyn, daje sie to po zabiegach. Blokuje krwawirenie.

reklama
Asia czytam ale siedzę w krzakach bo sama jestem w du...ie ... jakoś takie podłe nastroje... od wczoraj w końcu rozkręcila sie @ więc raczej się oczyszczam... w środę wizyta i może jakiś plan działania. Nie ukrywam że to wszystko podcielo mi skrzydła. .. ale trzeba się zebrać w sobie i może odrosną...

Lumia, ja nie pomogę, bo nie robiłam takich specjalistycznych badań.
Fondie, a Ty byłaś na usg po zabiegu? Sprawdzałaś betę?

Martaha, odrosną, odrosną...zawsze nam odrastają i mamy siłę do kolejnej walki.

Lumia mi Malina zlecił kwas foliowy 5mg i witaminy becomplex x2. Do tego sama sobie dołożyłam b 12 x1 i b6 x 1 i Malina powiedział że ok. Mój Prof P z Poznania poprosił żebym dołożyła sobie dla świętego spokoju actifolin 2mg pomimo, że homocysteine przed tymi lekami miałam 5,9. Clexane w ciąży będę miała 0,8. Mam już nawet wykupiona.

Nie badalam.doria ale spadla.na pewno wiem ze duza byla i objawy byly dosc duze a cyce jak flaki wszystki odeszlo wiec na pewno spada

Arda a co to ta cyclamina ?
Pisałam wyżej, że też dostałam, to lek przeciwkrwotoczny :)
Czarna
I co masz zalecone i jakie dawki?
3×1 B6 i 1×1 B12
Kwas foliowy 5mg 1×1 ale dodatkowo biorę Actifolin 2mg 1×1 ;)
Lumia mi Malina zlecił kwas foliowy 5mg i witaminy becomplex x2. Do tego sama sobie dołożyłam b 12 x1 i b6 x 1 i Malina powiedział że ok. Mój Prof P z Poznania poprosił żebym dołożyła sobie dla świętego spokoju actifolin 2mg pomimo, że homocysteine przed tymi lekami miałam 5,9. Clexane w ciąży będę miała 0,8. Mam już nawet wykupiona.
Kurcze właśnie zastanawiam się nad B complex z Solgara...

Asia czytam ale siedzę w krzakach bo sama jestem w du...ie ... jakoś takie podłe nastroje... od wczoraj w końcu rozkręcila sie @ więc raczej się oczyszczam... w środę wizyta i może jakiś plan działania. Nie ukrywam że to wszystko podcielo mi skrzydła. .. ale trzeba się zebrać w sobie i może odrosną...
Rozumiem Cię, jesteśmy z Tobą. Dziękuję, że się odezwałaś, bo zaczęłam się martwić.

reklama
Fondi- leżące cycki o niczym nie świadczą. Dla świętego spokoju zbadaj bhcg żebyś nie pisała tu z centrum onkologii jak ja w tym momencie.
U mnie trochę lepiej. Bhcg spadło do 50 z 21tys po dwuch cyklach chemii. Zniknął guz w pochwie. Także jestem pozytywnie nastawiona.
Martha- trzymaj się. Wierzę, że będziesz mamą.
Pozdrawiam gorąco i całuję

Do góry