reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuje Strawbelko:)
Tylko w tej drugiej jest tylko b12:)

A czy Ty wiesz Strawbelko, co jeszcze może być dołożone, jakby wyszła któraś z mutacji??? Bo szczerze powoedziawszy, jak wcoraj byłam pełna zapału by je zrobić, tak teraz myślę, co mi to da jak jest określony zestaw leków, a większość z nich i tak biorę...ehhhh za dużo myślę...

Lumia poczytaj teraz czy to sa metylowe w tym Solgar. Bo teraz czytam i tam nic nie ma, a pani w aptece powiedziala ze to metylowe sa.

Strawbelko,
No własnie dziś byłam w aptece i kwas foliowy dała mi metylowy, ale powiedziała,że b6 i 12 nie ma metylowych - że niby w ogóle czegoś takiego nie ma:p

No mam nadzieję, że Dziewczyny podpowiedzą, co na te mutacje, bo zaczynam mieć mega myślenie to nie dobrze:p
W sumie tą kaskę wolałabym przeznaczyć na co innego - oczywiście związanego z ciążą, a trochę tych wydatków jest:) Więc dlatego jestem tak bardzo ciekawa, co i w jakich ilościach się bierze przy tych mutacjach:)

Strawbelko,
No własnie dziś byłam w aptece i kwas foliowy dała mi metylowy, ale powiedziała,że b6 i 12 nie ma metylowych - że niby w ogóle czegoś takiego nie ma:p

No mam nadzieję, że Dziewczyny podpowiedzą, co na te mutacje, bo zaczynam mieć mega myślenie to nie dobrze:p
W sumie tą kaskę wolałabym przeznaczyć na co innego - oczywiście związanego z ciążą, a trochę tych wydatków jest:) Więc dlatego jestem tak bardzo ciekawa, co i w jakich ilościach się bierze przy tych mutacjach:)
Lumia ja kupilam dzis ten Solgara, on tylko w niektorych aptekach jest.
Pani mnie zapewniala ze on metylowy jest. Tam jest w skladzie cos z buraka i to jest podobno nosnik metylowy dla b6 b12 i kw. foliowego. Ale nie wiem czy faktycznie to prawda;)
Mialam kupic Berthy ale strasznie drogi.

Strawbelko, a w jakiejś sieciówce kupowałaś?

Ja też dziś na zakupach byłłam:) puregon zakupiony:) do tego koenzym, kwas foliowy 2mg- jakaś metylowa forma:), no i kolejny zapas pszczelego mleczka:)

reklama
Do góry