reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka wywoływana melduje sie i ja ;)
Zaglądam, podczytuje ale ostatnio coś słabo sie tutaj odnajduje... Ilośc postów zdecydowanie przewyższa moje możliwości ;)
Przykro mi z powodu wypadku :( ale to nic przy tym jak sie cieszę ze Ty juz tak daleko... Czekam z niecierpliwoscią na Twoje rozwiazanie... A serduszko na pewno maleństwo ma zdrowiutkie!

Esperanza Tobie oczywiście tez bardzo dopinguje... Odzywaj sie czesciej i zdawaj relacje :)
A reszta starej gwardii ? Hop hop Misiejek, Neli, Zula, Iris, Ewa, Kruszka, Apolinka...

U nas juz skończony 7 miesiąc :) Mały to istny wariatuncio - wygłupy to jest to co lubi najbardziej ;) a śmiechu przy tym jest co nie miara... Ruchliwy strasznie, nie usiedzi normalnie.... Ciagle czymś macha, sprawdza, chwyta, łapie, uderza, pociąga, obraca, zrzuca... Spac to nie lubi wogole! Chyba ze w łożku z rodzinka i przy mamusinej piersi :) normalnie ani minutki spokoju :) energii ma przynajmniej za czterech :) Teraz mamy pewien kryzys z jedzeniem... Może przez zęby :/

Alusia jak sie ciesze! jak ten czas leci.. wiem ze nienadazacie bo ja sama za Staraczkami sie uwijam ale na L4 latwiej mi opanowac temat :-D
jeszcze musze jakos Apolinke i Iris zwabic bo z Ewa i Kruszka to my sobie inaczej gadamy :-D

Strawbelko ja tez jajniki mialam robione tylko w 3dc. No jest to syresujace ale dasz rady :-D ty juz znajdziesz sposob na odwrocenie uwagi :-D

Susana ja mam MTHFr typu A hetero, wiec najlagodniej jak sie da. Na homoc. 9,6 Przyb. krecil nosem, no i formy metylowe tez bralam
PS matko ale smaka tym sernikiem robicie.. zjem sobie jablko :-D

Strawbelka takie usg to normalna sprawa, miałam robione 2 razy, wtedy też robi się usg by wykluczyć policystyczne jajniki

reklama
Beata
A Ty nie stratujesz za chwilę?:)

Oj kochana startuje. Pewnie już na następnym cyklu ale szczerze to taaak mnie korci ,żeby już w tym działać ;) Ufam ,że doktor P coś mi doradzi obstawi lekami to wtedy na pewno będą wióry lecieć :D

To kiedy wizyta?
Asia mam wizytę na 9 marca. Szkoda ,że nie na 4 bo miałabym wtedy owulację i jakby mi pozwolił to...sama wiesz. Ale i tak jestem happy ,że mi się tak poukładało. Jeszcze ta histeroskopia żeby mi wyszła w poniedzaiłek lub wtorek. A do Jadźki mam w piątek. Zobaczę co powie na wyniki mutacji :D

Do góry