reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka wywoływana melduje sie i ja ;)
Zaglądam, podczytuje ale ostatnio coś słabo sie tutaj odnajduje... Ilośc postów zdecydowanie przewyższa moje możliwości ;)
Przykro mi z powodu wypadku :( ale to nic przy tym jak sie cieszę ze Ty juz tak daleko... Czekam z niecierpliwoscią na Twoje rozwiazanie... A serduszko na pewno maleństwo ma zdrowiutkie!

Esperanza Tobie oczywiście tez bardzo dopinguje... Odzywaj sie czesciej i zdawaj relacje :)
A reszta starej gwardii ? Hop hop Misiejek, Neli, Zula, Iris, Ewa, Kruszka, Apolinka...

U nas juz skończony 7 miesiąc :) Mały to istny wariatuncio - wygłupy to jest to co lubi najbardziej ;) a śmiechu przy tym jest co nie miara... Ruchliwy strasznie, nie usiedzi normalnie.... Ciagle czymś macha, sprawdza, chwyta, łapie, uderza, pociąga, obraca, zrzuca... Spac to nie lubi wogole! Chyba ze w łożku z rodzinka i przy mamusinej piersi :) normalnie ani minutki spokoju :) energii ma przynajmniej za czterech :) Teraz mamy pewien kryzys z jedzeniem... Może przez zęby :/

Alusia jak sie ciesze! jak ten czas leci.. wiem ze nienadazacie bo ja sama za Staraczkami sie uwijam ale na L4 latwiej mi opanowac temat :-D
jeszcze musze jakos Apolinke i Iris zwabic bo z Ewa i Kruszka to my sobie inaczej gadamy :-D

Strawbelko ja tez jajniki mialam robione tylko w 3dc. No jest to syresujace ale dasz rady :-D ty juz znajdziesz sposob na odwrocenie uwagi :-D

Susana ja mam MTHFr typu A hetero, wiec najlagodniej jak sie da. Na homoc. 9,6 Przyb. krecil nosem, no i formy metylowe tez bralam
PS matko ale smaka tym sernikiem robicie.. zjem sobie jablko :-D

Strawbelka takie usg to normalna sprawa, miałam robione 2 razy, wtedy też robi się usg by wykluczyć policystyczne jajniki

reklama
Beata
A Ty nie stratujesz za chwilę?:)

Oj kochana startuje. Pewnie już na następnym cyklu ale szczerze to taaak mnie korci ,żeby już w tym działać ;) Ufam ,że doktor P coś mi doradzi obstawi lekami to wtedy na pewno będą wióry lecieć :D

To kiedy wizyta?
Asia mam wizytę na 9 marca. Szkoda ,że nie na 4 bo miałabym wtedy owulację i jakby mi pozwolił to...sama wiesz. Ale i tak jestem happy ,że mi się tak poukładało. Jeszcze ta histeroskopia żeby mi wyszła w poniedzaiłek lub wtorek. A do Jadźki mam w piątek. Zobaczę co powie na wyniki mutacji :D

Do góry