reklama
Dziękuje Strawbelko
Tylko w tej drugiej jest tylko b12
A czy Ty wiesz Strawbelko, co jeszcze może być dołożone, jakby wyszła któraś z mutacji??? Bo szczerze powoedziawszy, jak wcoraj byłam pełna zapału by je zrobić, tak teraz myślę, co mi to da jak jest określony zestaw leków, a większość z nich i tak biorę...ehhhh za dużo myślę...
A czy Ty wiesz Strawbelko, co jeszcze może być dołożone, jakby wyszła któraś z mutacji??? Bo szczerze powoedziawszy, jak wcoraj byłam pełna zapału by je zrobić, tak teraz myślę, co mi to da jak jest określony zestaw leków, a większość z nich i tak biorę...ehhhh za dużo myślę...
G
Gość
Gość
Ja to nie wiem, ale dziewczyny cos pisaly o wiekszej dawce heparyny.Dziękuje Strawbelko
A czy Ty wiesz Strawbelko, co jeszcze może być dołożone, jakby wyszła któraś z mutacji???
G
Gość
Gość
Lumia poczytaj teraz czy to sa metylowe w tym Solgar. Bo teraz czytam i tam nic nie ma, a pani w aptece powiedziala ze to metylowe sa.
Strawbelko,
No własnie dziś byłam w aptece i kwas foliowy dała mi metylowy, ale powiedziała,że b6 i 12 nie ma metylowych - że niby w ogóle czegoś takiego nie ma
No mam nadzieję, że Dziewczyny podpowiedzą, co na te mutacje, bo zaczynam mieć mega myślenie to nie dobrze
W sumie tą kaskę wolałabym przeznaczyć na co innego - oczywiście związanego z ciążą, a trochę tych wydatków jest Więc dlatego jestem tak bardzo ciekawa, co i w jakich ilościach się bierze przy tych mutacjach
No własnie dziś byłam w aptece i kwas foliowy dała mi metylowy, ale powiedziała,że b6 i 12 nie ma metylowych - że niby w ogóle czegoś takiego nie ma
No mam nadzieję, że Dziewczyny podpowiedzą, co na te mutacje, bo zaczynam mieć mega myślenie to nie dobrze
W sumie tą kaskę wolałabym przeznaczyć na co innego - oczywiście związanego z ciążą, a trochę tych wydatków jest Więc dlatego jestem tak bardzo ciekawa, co i w jakich ilościach się bierze przy tych mutacjach
G
Gość
Gość
Lumia ja kupilam dzis ten Solgara, on tylko w niektorych aptekach jest.Strawbelko,
Pani mnie zapewniala ze on metylowy jest. Tam jest w skladzie cos z buraka i to jest podobno nosnik metylowy dla b6 b12 i kw. foliowego. Ale nie wiem czy faktycznie to prawda
Mialam kupic Berthy ale strasznie drogi.
G
Gość
Gość
Te sieci z kolorowych aptek. Ale nie w kazdej z tej sieci jest. Jak pojdziesz do jednej z nich to pani na kompie powie Ci w ktorej majaStrawbelko, a w jakiejś sieciówce kupowałaś?
reklama
G
Gość
Gość
Lumia tu cos o tym modulatorze jest Link do: Modulatory homocysteiny
Podziel się: