reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczko, Alusiu u nas tez wszystko ok. Tez nie nadazam i trochę to zniecheca. Ja tez chcę inaczej ;) bo wchodzę tu gliwnie dla starej gwardii.
Monia tez mega ruchliwa i tez fochy przy jedzeniu łapie :) cyca kocha ale poza nim nic :( a tak poza tym to cudna jest :) buziaki dla Was wszystkich.

reklama
Bea25ta robiłam w Jana Pawła w szpitalu...No ale tak NFZ jest irytujący...
LUMIA rozumiem Cie, doskonale tak tylko powiedziałam może komuś się przyda ta informacja...Mi też czas przecieka przez palce..też mnie to stresuje... ;(

A słyszeliście o prenatal clasic ? Kupiłam go ostatnio bo widziałam że ma metylowany kw. Foliowy i metylowana b12 . Chyba tez może być co ?

Dziękuje Strawbelko:)
Tylko w tej drugiej jest tylko b12:)

A czy Ty wiesz Strawbelko, co jeszcze może być dołożone, jakby wyszła któraś z mutacji??? Bo szczerze powoedziawszy, jak wcoraj byłam pełna zapału by je zrobić, tak teraz myślę, co mi to da jak jest określony zestaw leków, a większość z nich i tak biorę...ehhhh za dużo myślę...
W tej drugiej co ja na razie mam (http://www.mito-pharma.pl/produkt/witamina-b12-mse.html ) to jest b12 metylowa, b6, kwas foliowy, biotyna

Bertha tak na chlopski rozum, jak to jest modulator homocysteiny i ja obniza do wlasciwego poziomu to to samo co twoj preparat. Twoj ma formy metylowe a tu jest ten nosnik z tego buraka.
Twoje witaminy tez maja obnizac homocysteine. Ja to tak rozumiem, ale moze sie myle;)

reklama
Nie, właśnie nie badałam....ajjjj znów mam mętlik, byłam pewna żeby zacząć strania w tym cyklu, ale już sama nie wiem......kurde;/
A zespół wyszedł mi ujemny...Ana 2 dodatnie, ana 3 ujemne.

Wiesz, ja jednak chyba na Twoim miejscu zbadałabym tą mutację. Nie jest powiedzane, że jeśli nie masz przeciwciał na zespół, to tej mutacji nie masz. Z drugiej strony skoro i tak będziesz brać clexane...a zdarza się, że nawet dziewczyny z mthfr na początkowej clexane 0,4 rodzą zdrowe dzieci. Ale wówczas posiadałabyś wiedzę, że masz mutację bądź nie. Na wyniki czeka się ok. 2 tygodni, nawet jakbyś zaszła w tym cyklu to z wynikami do lekarza i zobaczymy co postanowi odnośnie leczenia.

Do góry