reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Oj kochana startuje. Pewnie już na następnym cyklu ale szczerze to taaak mnie korci ,żeby już w tym działać ;) Ufam ,że doktor P coś mi doradzi obstawi lekami to wtedy na pewno będą wióry lecieć :D

Asia mam wizytę na 9 marca. Szkoda ,że nie na 4 bo miałabym wtedy owulację i jakby mi pozwolił to...sama wiesz. Ale i tak jestem happy ,że mi się tak poukładało. Jeszcze ta histeroskopia żeby mi wyszła w poniedzaiłek lub wtorek. A do Jadźki mam w piątek. Zobaczę co powie na wyniki mutacji :D

Oj trzymamy kciuki, trzymamy, kochana, żebyś dołączyła do grona Doris, nafoczki i Agnieszki :-)

reklama
Beatka mutacje skomentuje Ci Przyb. Jadźka raczej nie :) Dobrze, że wizyte masz w tygodniu bo w razie czego bedzie jeszcze czynna ta tania apteka co ma leki z polecenia doktorka- w soboty jest chyba tylko do 12tej.
buziaki dla reszty!

Czesc piekne! Witam sie, wreszcie w domu to zaczne nadazac za Wami :)

Strawbelka, nic sie nie przejmuj krwawieniem, ja tez miewalam usg przy krwawieniu (nawet mega mocnym) i lekarz zawsze uznawal to za norme. Taki zawod :p

Doris, jak tam samopoczucie?

Susanka, jak tam?

Niby was podczytywalam, ale wiekszosci nie pamiretam. Sorry :(

Strawbelka, w gorach na koncu swieta haha. A tak serio, szkoda mi nart, bo nic nie pojezdzilam. Nawet nie pospacerowalam specjalnie, bo sie konczylo bolem brzucha :( ale wypoczelam i nacieszylam sie A. No i mam za soba koniecznosc.

Oj kochana startuje. Pewnie już na następnym cyklu ale szczerze to taaak mnie korci ,żeby już w tym działać ;) Ufam ,że doktor P coś mi doradzi obstawi lekami to wtedy na pewno będą wióry lecieć :D

No mnie też korci, mój gin powiedział ostatnio, że jak bardzo chcę to mogę działać, bo z medycznego punktu widzenia, jest ok:)

Dziewczyny, a jeszcze tak się zastanawiam nad tymi mutacjami. Przepraszam,że nudzę, ale cały czas mam tysiąc myśli....Co mi da,że poznam, że mam którąś z mutacji. Jeśli clexan i tak biorę, formy metylowe też mogę zacząć brać....co jeszcze?

Aha i dziś zakupiłam własnie formę metylową kwasu foliowego. A czy te witaminy b6 i 12 też są w formie metylowej?

reklama
No mnie też korci, mój gin powiedział ostatnio, że jak bardzo chcę to mogę działać, bo z medycznego punktu widzenia, jest ok:)

Dziewczyny, a jeszcze tak się zastanawiam nad tymi mutacjami. Przepraszam,że nudzę, ale cały czas mam tysiąc myśli....Co mi da,że poznam, że mam którąś z mutacji. Jeśli clexan i tak biorę, formy metylowe też mogę zacząć brać....co jeszcze?

Aha i dziś zakupiłam własnie formę metylową kwasu foliowego. A czy te witaminy b6 i 12 też są w formie metylowej?
Bertha kupuje metylowe i kosztuja chyba 149zl.
W aptekach tez sa. Nazywa sie modulator homocysteiny jest tam b6 b12 i kwas foliowy alemalutko. Firma Solgar i 60szt. kosztuje 52zl.

Do góry