reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Oj kochana startuje. Pewnie już na następnym cyklu ale szczerze to taaak mnie korci ,żeby już w tym działać ;) Ufam ,że doktor P coś mi doradzi obstawi lekami to wtedy na pewno będą wióry lecieć :D

Asia mam wizytę na 9 marca. Szkoda ,że nie na 4 bo miałabym wtedy owulację i jakby mi pozwolił to...sama wiesz. Ale i tak jestem happy ,że mi się tak poukładało. Jeszcze ta histeroskopia żeby mi wyszła w poniedzaiłek lub wtorek. A do Jadźki mam w piątek. Zobaczę co powie na wyniki mutacji :D

Oj trzymamy kciuki, trzymamy, kochana, żebyś dołączyła do grona Doris, nafoczki i Agnieszki :-)

reklama
Beatka mutacje skomentuje Ci Przyb. Jadźka raczej nie :) Dobrze, że wizyte masz w tygodniu bo w razie czego bedzie jeszcze czynna ta tania apteka co ma leki z polecenia doktorka- w soboty jest chyba tylko do 12tej.
buziaki dla reszty!

Czesc piekne! Witam sie, wreszcie w domu to zaczne nadazac za Wami :)

Strawbelka, nic sie nie przejmuj krwawieniem, ja tez miewalam usg przy krwawieniu (nawet mega mocnym) i lekarz zawsze uznawal to za norme. Taki zawod :p

Doris, jak tam samopoczucie?

Susanka, jak tam?

Niby was podczytywalam, ale wiekszosci nie pamiretam. Sorry :(

Strawbelka, w gorach na koncu swieta haha. A tak serio, szkoda mi nart, bo nic nie pojezdzilam. Nawet nie pospacerowalam specjalnie, bo sie konczylo bolem brzucha :( ale wypoczelam i nacieszylam sie A. No i mam za soba koniecznosc.

Oj kochana startuje. Pewnie już na następnym cyklu ale szczerze to taaak mnie korci ,żeby już w tym działać ;) Ufam ,że doktor P coś mi doradzi obstawi lekami to wtedy na pewno będą wióry lecieć :D

No mnie też korci, mój gin powiedział ostatnio, że jak bardzo chcę to mogę działać, bo z medycznego punktu widzenia, jest ok:)

Dziewczyny, a jeszcze tak się zastanawiam nad tymi mutacjami. Przepraszam,że nudzę, ale cały czas mam tysiąc myśli....Co mi da,że poznam, że mam którąś z mutacji. Jeśli clexan i tak biorę, formy metylowe też mogę zacząć brać....co jeszcze?

Aha i dziś zakupiłam własnie formę metylową kwasu foliowego. A czy te witaminy b6 i 12 też są w formie metylowej?

reklama
No mnie też korci, mój gin powiedział ostatnio, że jak bardzo chcę to mogę działać, bo z medycznego punktu widzenia, jest ok:)

Dziewczyny, a jeszcze tak się zastanawiam nad tymi mutacjami. Przepraszam,że nudzę, ale cały czas mam tysiąc myśli....Co mi da,że poznam, że mam którąś z mutacji. Jeśli clexan i tak biorę, formy metylowe też mogę zacząć brać....co jeszcze?

Aha i dziś zakupiłam własnie formę metylową kwasu foliowego. A czy te witaminy b6 i 12 też są w formie metylowej?
Bertha kupuje metylowe i kosztuja chyba 149zl.
W aptekach tez sa. Nazywa sie modulator homocysteiny jest tam b6 b12 i kwas foliowy alemalutko. Firma Solgar i 60szt. kosztuje 52zl.

Do góry