reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris przepraszam Cię ale nie zdzierżyłam.
A czopek w cewce moczowej mnie rozwalił na łopatki. ..Może jeszcze niech reszta się wypowie co o tym myśli

Wiesz co ja sobie pomyślałam w pierwszym momencie??? Że to facet pisze, który nie zna fizjologii kobiet.

nie jestem z Wami dlugo i nie udzielam sie czesto ale czytam caly czas i niektore wypowiedzi sa bynajmniej dziwne. chocby nie wien haki byl lekarz zawsxe informuje o tym jaka to ciaza bo tak jak juz bylo napisane ciaza blizbiacza jest zawsze podwyzszonego ryzyka. co do zdjec jestem w stanie uwierzyc ze lekarz ch nie dal chociaz ja dostalawalan juz od 1 wizyty czyli 5t.

Dziwne to wszystko Enya ma racje to ma byc miejsce merytorycznej pomocy a nie ktos sobie jaja robi
Poza tym fondi nie wiem czy zauwazylas ale przez ciebie i twoje negatywne gledzenie dziewczyny odchodza z forum jak czytam twoje posty to mi sie w żołądku przewraca

Tak jak dziewczyny piszą Fondi. Od jakiegoś czasu obserwuje to co piszesz. Mieszasz sie z opisami i jak sama zauważyłaś pisałaś cos innego na początku a teraZ np wiek dziecka miejsce zamieszkania. Wiem ze z neta można sciągnąć wszystkie fotki z Usg czy innych badań.
Jesli piszesz prawdę i jestes czysta to masz jakieś wytłumaczenie.
Magnucki to dobry lekarz z dobrymi opiniami...
Z powodu jednej Oli która wpieralysmy itp okazała sie złym człowiekiem grającym na naszych uczuciach. Moze i sie nie znamy po nazwiskach ale każda nakręca sie na druga bo mamy uczucia.
Niektóre twoje wpisy sa tak nieprawdopodobne ze aż nie możliwe moze możliwe ale trudne do zrealizowania. Np czopek.
Mam nadzieje ze zrozumiesz oco nam chodI i zamiast szczekać focha sie wytumacz

Ja robie w diagnostyce, sprawdzam na necie a potem w domu drukuje, kartka wyglada jak orginal z diagnostyki. Wszystko na niej jest wraz z pieczatkami i podpisami.
Zniknelam z forum bo tez mi cos tu nie gralo, caly czas robilas wokol siebie tlum.

reklama
Do góry