reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

FONDI, Objętnie jak, zmazać możesz w każdym programie, np paincie, darmowym photoscapie, picasie. Poza tym można zrobic zdjęcie aparatem pod kątem, żeby nazwiska nie było widać

reklama
Kontakt
Jacek Magnucki
Ul. 3 Maja 34
Katowice
Telefon: 663 838 845

Godziny przyjęć
Rezerwacja
PONIEDZIAŁEK - / - /
WTOREK 16:00 / 18:00 /
ŚRODA - / - /
CZWARTEK 16:00 / 18:00 /
PIĄTEK - / - /
SOBOTA - / -

To ze stronki Magnuckiego, dziś przyjmuje do 18, wizytę miałaś o 19.30.....

No dziwny ten lekarz jakiś , ja jak byłam w ciaży to z każdej mam zdjęcie usg nawet jak już praktycznie tam nic nie było to i tak dostałam z opisem .

Fondie mam nadzieje , że nie sciemniałaś , ja nie czytałam twoich postów od początku ale trż zauważyłam że czasami troszke prEsadzasz mam nadzieje że dziewczyny się mylą i że jestes ok .

ok robie zdjecie nie strzelam focha ale widze ze pisanie i tak nie bedzie mialo sensu dluzszego ale juz robiei zamazuje przez tel

reklama
Do góry