reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

FONDI, Objętnie jak, zmazać możesz w każdym programie, np paincie, darmowym photoscapie, picasie. Poza tym można zrobic zdjęcie aparatem pod kątem, żeby nazwiska nie było widać

reklama
Kontakt
Jacek Magnucki
Ul. 3 Maja 34
Katowice
Telefon: 663 838 845

Godziny przyjęć
Rezerwacja
PONIEDZIAŁEK - / - /
WTOREK 16:00 / 18:00 /
ŚRODA - / - /
CZWARTEK 16:00 / 18:00 /
PIĄTEK - / - /
SOBOTA - / -

To ze stronki Magnuckiego, dziś przyjmuje do 18, wizytę miałaś o 19.30.....

No dziwny ten lekarz jakiś , ja jak byłam w ciaży to z każdej mam zdjęcie usg nawet jak już praktycznie tam nic nie było to i tak dostałam z opisem .

Fondie mam nadzieje , że nie sciemniałaś , ja nie czytałam twoich postów od początku ale trż zauważyłam że czasami troszke prEsadzasz mam nadzieje że dziewczyny się mylą i że jestes ok .

ok robie zdjecie nie strzelam focha ale widze ze pisanie i tak nie bedzie mialo sensu dluzszego ale juz robiei zamazuje przez tel

reklama
Do góry