reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Magnucki jest jednym z najlepszych specjalistów z Kce. Badania robi spokojnie bez pośpiechu opinie można poczytać na necie. Mam koleżanki które do niego chodziły i on fotki daje
Co do godzin przyjmowania moze miec dłużej otwarte bo u niego wizyty zazwyczaj sa długie.
Ale sa inne możliwości ze mówisz prawdę.

Fondie, weszłam na strone diagnostyki w badanie beta hcg, tam sa dwie opcje można wejśc w liste wykonywanych badań a nastęnie w badanie data. I tam bez problemu można zrobić zdjęcie bez nazwiska, bo nazwisko jest linijkę wyżej, nad badaniami jest imię, pesel i telefon. Pod spodem są wyniki wszystkich bet z datą i godziną.
Sorry, że to pisze ale musisz się jakoś uwiarygodnić. I nie miej tego za złe, bo chcemy aby były tu z nami prawdziwe, szczere osoby

Fondie nie osobiście drażni Twoje nakręcanie. Udzielam się na codzień na innym forum internetowym (tam nie ma wątku o poronieniach związanych z immunologią) i tam zjechałabym od razu staraczkę czy ciężarówkę za takie posty, ale tutaj z kultury osobistej i z tego, że na tym wątku udzielam się zbyt krótko nie zwracałam Ci uwagi, aczkolwiek denerwuje mnie takie nakręcanie.

W każdym razie na stronie diagnostyki można zrobić zdjęcie wszystkich wyników jednocześnie z jednego badania. Bo jest taka opcja. jak są tu dziewczyny, co robią badania w diagnostyce to sprawdźcie. Fondie jeden wynik to nic nie mówi, bo są miliony takich zdjęć na necie.

Hej kochane, czasami tutaj zagladam.

Jesli moge powiem cos od Siebie.

Fondi niestety dajesz podstawy bysmy tak myslalaly poniewaz duzo jest niezgodnosci:/
Ja wyczytalam miedzy wierszami a dokladnie dzis, ze jeszcze tak daleko w ciazy nie bylas jak teraz, a pozniej piszesz ze ostatnia ciaza 9tc, i karty niemialas?
Wiesz to niejest tak ze dziewczyny sie uwziely...

reklama
Tak z godzinami sie zgodzę moja do 24 przyjmowała
Chyba gogac albo Barbarinka czy gosia
miały wizyty po 22
ale jesli ktoś umie zrobić zdjęcie testu i wkleić to można duzo innych fotek dodać.
Enya z doris bardzo dobrze zareagowały bo zbyt duzo osob odchodzi.

Do góry