reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A do definicji trolla, o której pisała Enya dodałabym: osoba znudzona i poszukująca zainteresowania swoją osobą.

A jeśli Twój lekarz rzeczywiście nie powiedział Ci co to za ciąża to Go zmień, tak jak Ci radzą dziewczyny.

Zupa na jutro juz prawie ugotowana to będę się żegnać. Dobranoc

reklama
Tak, i ja się tutaj odezwę jako moderator tego wątku.
Fondie, tak jak napisała Enya, Lumia i inne dziewczyny, można nie dostać karty ciąży na początku, można nie wziąć zdjęcia, u mnie gin drukuje je na opisie. Ale nie jest możliwe, żeby gin nie dał opisu usg z wszystkimi datami, informacjami itd. To taki podstawowy dokument, który wydaje gin po usg potrzebny np. gdybyś musiała jechać na pogotowie. I nie ma innej opcji. Poza tym nigdy ciąża nie jest liczona od owu tylko ZAWSZE od daty OM, i na tej podstawie lekarz ustala termin porodu i porównuje wymiary pęcherzyka ciążowego z datą OM. Ostatnio jak napisałaś, że NIC nie dostałaś już to było dziwne. Teraz po raz kolejny to samo. Coś tutaj nie gra!
To samo z ta córką, piszesz w swoim pierwszym poście, że masz czterolelnią córkę (post z lipca 2015), teraz piszesz, że w lutym kończy 3 lata. hmmmmmmmmm, nie uważasz, że to ściema???
Tak samo jest z miejscem Twojego zamieszkania. Inne miejsce jest w pierwszym poście, a zupełnie co innego pokazuje IP Twojego komputera!!!! Więc gdzie Ty mieszkasz?
Jeśli rzeczywiście możesz nam udowodnić, że nie kłamiesz wstaw nam tutaj zdjęcia Twoich bet hcg z datami. Wymaż tylko nazwisko, zostaw imię abyśmy wiedziały, że to tej samej osoby, oraz daty i godziny. Możesz to udowodnić? Bo w tej chwili nie masz innej opcji aby pokazać, że to co piszesz to prawda!!!
A jeśli jesteś trollem to przestań już tu pisać, wchodzić i komentować, bo to miejsce dla szczerych osób, które naprawdę dużo przeszły....
To tyle.....
mam z diagnostyki bety na internecie papierowych nie mam z neta moge godzny i daty wam wkleic bo juz wkljalam

Ja tez się mało udzielam, pewnie większość mnie nie zna, ale zaglądam i kiedy czytałam Twoje posty zapaliła mi się lampka. Widzę, że nie byłam z tym jedyna

Nie, nie Fondie, ja też robię badania w diagnostyce. Jeśli sprawdzasz na necie zrób telefonem zdjęcie wyników z neta. Proste, prawda?
To ma być zdjęcie dokumentu z imieniem i datą (nazwisko, można zamazać w każdym programie).
Wyniki z diagnostyki sa bardzo charakterystyczne więc bez problemu można zrobić zdjęcie komórką

2016-01-25 18:01 17351,00
2016-01-21 17:20 10973,00
2016-01-18 19:52 6257,00
2016-01-18 07:38 1200,00
2016-01-13 20:13 819,10
2016-01-11 18:21 358,50
2016-01-09 13:55 98,03
2016-01-07 19:12 20,88
wklejalam wam to ale to wciaz nie papierowe

reklama
Fondie, zdjęcia wyników z neta!!!!! Nie przepisany wynik
Wyniki z diagnostyki są tam latami. Ja mogę sprawdzić każdy, nawet te z 2010 roku kiedy chodziłam w ciąży z Małą

Do góry