reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Po drugie jakiś czas temu nawet Doris pytała skąd jesteś bo dopytujesz się o tych lekarzy z różnych stron kraju, nie chciałaś napisać publicznie bo niby mała mieścina. Otóż w swoim pierwszym poście napisałaś że to Sosnowiec. Mała mieścina?

reklama
Troll to taki ktoś kto siedzi na necie bo mu się nudzi, pisze totalną nieprawdę i ma satysfakcję z tego że robi sobie z kogoś jaja.
W pierwszym swoim poście napisałaś że masz 4 letnią córkę. Teraz po ponad pół roku Twoja córka niby za miesiąc kończy 3 lata. Sorki ale to jest zasadnicza nieścisłość bo matka raczej wie ile jej dziecko ma lat.
konczy 3 lata nie wiem skad to sie wzielo moze na wstepie nie chcialam sie ujawniac moze zle klinelam nie pamietam konczy 3 ok jesli tak napisalam to masz racje zeby mnie podejrzewac ..nie mam po co sciemniac i to ze jestem jakas wariatka co niby porania ... a odnoscie mojego usg to juz wogole starcilam nadzieje

Po drugie jakiś czas temu nawet Doris pytała skąd jesteś bo dopytujesz się o tych lekarzy z różnych stron kraju, nie chciałaś napisać publicznie bo niby mała mieścina. Otóż w swoim pierwszym poście napisałaś że to Sosnowiec. Mała mieścina?
enya mieszkalam w przeciagu 3 lat w kilku miejscach obecnie nawet tam nie mieszkam..ide poszukac

tak bo wkoncu zastanawiam sie czy nie pojechac dalej gdzies do lekarza

enya nie mieszkam w sosnowu a moja cora konczy 3 lata nie widze swojeg postu pierwszego masz racje mnie podejrzewac ! musialam glupoty napisac w 1 poscie bo was nie znalam wsosnowu nie mieszkam mieszkalam kiedys wiec przyznaje ci racjemasz prawo nie wierzyc

Wiesz nie po to założyłam ten wątek parę lat temu żeby teraz się nad tym zastanawiać. On miał służyć dziewczynom które naprawdę mają problemy i szukają w wsparcia psychicznego i medycznego bo ja wtedy czułam się z tym sama, mało ktoś o tym nie pisał czy mówił. I będę teraz bronić tego rękami i nogami bo czuję się za to odpowiedzialna. Może nie udzielam się regularnie ale podczytuję i wpadam. Tu poznałam się z fajnymi dziewczynami z którymi mam kontakt i one taj jak i ja są realne.
Sorki reszta dziewczyn ja wyrzucilam to z siebie. Jeśli akceptujecie to wszystko i te dziwne nieścisłości i wypowiedzi to ja się już nie będę wtrącać. Ale ja mam swoje zdanie na ten temat.

w sumie to wszystkie macie takie prawo... moja wina sorki na sile tez siedziec nie bede tutaj jak nie chcecie ale potem juz wszystko bylo prawda

Wiesz nie po to założyłam ten wątek parę lat temu żeby teraz się nad tym zastanawiać. On miał służyć dziewczynom które naprawdę mają problemy i szukają w wsparcia psychicznego i medycznego bo ja wtedy czułam się z tym sama, mało ktoś o tym nie pisał czy mówił. I będę teraz bronić tego rękami i nogami bo czuję się za to odpowiedzialna. Może nie udzielam się regularnie ale podczytuję i wpadam.
Sorki reszta dziewczyn ja wyrzucilam to z siebie. Jeśli akceptujecie to wszystko i te dziwne nieścisłości i wypowiedzi to ja się już nie będę wtrącać. Ale ja mam swoje zdanie na ten temat.
enya jesli chcesz zebym opuscila forum to to zrobie ty zalozylas masz do tego prawo ..nie bede sie narzucac chociaz troche przykro bo nawet nie wiem jak mialabym to odkrecic

reklama
Tak, i ja się tutaj odezwę jako moderator tego wątku.
Fondie, tak jak napisała Enya, Lumia i inne dziewczyny, można nie dostać karty ciąży na początku, można nie wziąć zdjęcia, u mnie gin drukuje je na opisie. Ale nie jest możliwe, żeby gin nie dał opisu usg z wszystkimi datami, informacjami itd. To taki podstawowy dokument, który wydaje gin po usg potrzebny np. gdybyś musiała jechać na pogotowie. I nie ma innej opcji. Poza tym nigdy ciąża nie jest liczona od owu tylko ZAWSZE od daty OM, i na tej podstawie lekarz ustala termin porodu i porównuje wymiary pęcherzyka ciążowego z datą OM. Ostatnio jak napisałaś, że NIC nie dostałaś już to było dziwne. Teraz po raz kolejny to samo. Coś tutaj nie gra!
To samo z ta córką, piszesz w swoim pierwszym poście, że masz czterolelnią córkę (post z lipca 2015), teraz piszesz, że w lutym kończy 3 lata. hmmmmmmmmm, nie uważasz, że to ściema???
Tak samo jest z miejscem Twojego zamieszkania. Inne miejsce jest w pierwszym poście, a zupełnie co innego pokazuje IP Twojego komputera!!!! Więc gdzie Ty mieszkasz?
Jeśli rzeczywiście możesz nam udowodnić, że nie kłamiesz wstaw nam tutaj zdjęcia Twoich bet hcg z datami. Wymaż tylko nazwisko, zostaw imię abyśmy wiedziały, że to tej samej osoby, oraz daty i godziny. Możesz to udowodnić? Bo w tej chwili nie masz innej opcji aby pokazać, że to co piszesz to prawda!!!
A jeśli jesteś trollem to przestań już tu pisać, wchodzić i komentować, bo to miejsce dla szczerych osób, które naprawdę dużo przeszły....
To tyle.....

Do góry