reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witajcie dziewczyny

Miałam 100 stron zaległości, w końcu udało mi się wszystko nadrobić :)

inka26 – witaj na tym forum :)

susana, fondie – Wasze betki pięknie przyrastają, gratulacje :)

fondie – moja kumpela miała uczulenie na heparyne. W zamian dostała tabletki Zaax

Arda – nieustająco trzymam kciuki za Twoje staranka :)

ovli22 – o matulu, ale TSH Ci wzrosło, trzymam kciuki, żeby czym prędzej spadło i żebyś mogła w końcu zacząć staranka. Ja też marzę o bliźniakach :)

lumia – przykro mi z powodu straty

Strawbelka – ani mi się waż myśleć o encortonie!! Doktorek pewnie nie chce Ci go przepisać ze względu na mój przypadek. U mnie widocznie encorton + intralipid nie zadziałały tak jak powinny. Na razie intralipid musi Ci wystarczyć. Trzymam kciuki za inseminacje :)

nafoczka – gratuluję synusia

Oddam w dobre ręce kwas foliowy 15 mg. Któraś chce się nim troskliwie zaopiekować??:):):)
Lilia doktorkowi juz nie wspominam o encortonie bo sie boje po ostatniej pogadance. Wiec nie mam wyjscia musze mu zaufac. Lilia a jak tam Twoje leczenie? Poszlo cos w dobrym kierunku?

Beata na fundusz robiłam takie badania
Przeciwciała antykardiolipinowe
,toczeń .
Przeciw glicoproteinowe
U doktorka w podardki przy szpitalu inaczej nie chcą dawać a przysługuje po 2 poronieniach

reklama
Do góry