reklama
G
Gość
Gość
Lilia doktorkowi juz nie wspominam o encortonie bo sie boje po ostatniej pogadance. Wiec nie mam wyjscia musze mu zaufac. Lilia a jak tam Twoje leczenie? Poszlo cos w dobrym kierunku?Witajcie dziewczyny
Miałam 100 stron zaległości, w końcu udało mi się wszystko nadrobić
inka26 – witaj na tym forum
susana, fondie – Wasze betki pięknie przyrastają, gratulacje
fondie – moja kumpela miała uczulenie na heparyne. W zamian dostała tabletki Zaax
Arda – nieustająco trzymam kciuki za Twoje staranka
ovli22 – o matulu, ale TSH Ci wzrosło, trzymam kciuki, żeby czym prędzej spadło i żebyś mogła w końcu zacząć staranka. Ja też marzę o bliźniakach
lumia – przykro mi z powodu straty
Strawbelka – ani mi się waż myśleć o encortonie!! Doktorek pewnie nie chce Ci go przepisać ze względu na mój przypadek. U mnie widocznie encorton + intralipid nie zadziałały tak jak powinny. Na razie intralipid musi Ci wystarczyć. Trzymam kciuki za inseminacje
nafoczka – gratuluję synusia
Oddam w dobre ręce kwas foliowy 15 mg. Któraś chce się nim troskliwie zaopiekować??
G
Gość
Gość
Fondie kiedy idziesz do lekarza? Bo ja jestem strasznie ciekawa ile tam masz fasolek
Iris34
Fanka BB :)
Fondie, ja brałam. Z Młodą na razie wszystko ok. ODPUKAC!Juz mi sie wszystkiego idniehciewa a ktora brala 20mg i nic sie nie dzialo?ogolnie tylko ja mam taka duza dawke ?
Pozdrowienia dla wszystkich.
Nafoczko :* będzie dobrze. Na pewno! Gratuluję synka
reklama
susana
Fanka BB :)
No właśnie wiesz o czym myślałam hehe.Zawsze możesz rano betę zrobić .Bardziej wiarygodne.Jutro chyba sie skusze na ten test, bo mnie skreca. Szkoda, ze jakichkolwiek objawow brac wiec nadzieja tez marna.
A test dzisiaj
Podziel się: