reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jodu to na bank nie mozna przy hashimoto brac. Ale w ciazy juz trzeba.
A przy nadczynnosci i niedoczynnosci to nie wiem jak jest.

dziewczyny dzis w nocy swedzialo mnie w kolicy zoladka nie wiem czy mojzoladek od lekow szwankuje juz bo dzis po encortonie tez lekko bolal zoladek herbatke zrobilam i przeszlo najbardziej sie boje zeby sie uczuelnie na fragmin nie objawil jak na clexane bo co ja wtedy zrobie? znacie takei przypadki jak siejest uczulonym na kazda heparyne co robi gin? nie wiem czymam wysyke czy nie chyba nie kolo zoladka ale lekow za duzo chyba naraz

Córcia miała być zdecydowanie Wiktoria, a królewicz w takim układzie Wiktor lub ja chciałam Krystiana, a M. Kacpra (bo krótsze do nazwiska) już w domu jest Karol ;)

Córcia miała być zdecydowanie Wiktoria, a królewicz w takim układzie Wiktor lub ja chciałam Krystiana, a M. Kacpra (bo krótsze do nazwiska) już w domu jest Karol ;)
Wiktor i Karol najladniejsze. No ale to nie moj krolewicz wiec nie mam nic do gadania;) Boze dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze ( w pozytywnym tego slowa znaczeniu oczywiscie) juz sobie imiona wybieracie i za chwile bedziecie nam zdjecia dzieciaczkow wystlac, bo tak szybko zleci do porodu.

Fajne imiona wybralyscie dziewczyny.

Fondie, niespecjalnie mi sie spieszy, bo niewiele bede zmieniac po pozytywnym tescie. Tylko dodaje wieksza ilosc dupka (biore 3x1, a bedzie 3x2) i zamieniam inofem na kwas 15mg. A tak to biore encorton, clexane, acard i suplementy.

reklama
Fajne imiona wybralyscie dziewczyny.

Fondie, niespecjalnie mi sie spieszy, bo niewiele bede zmieniac po pozytywnym tescie. Tylko dodaje wieksza ilosc dupka (biore 3x1, a bedzie 3x2) i zamieniam inofem na kwas 15mg. A tak to biore encorton, clexane, acard i suplementy.
ja 15mg biore na pol rano bo na wieczor idzie femibion, w sumie nafoczka bierze i to i to przy takkeij dawce encortonu chyba lepiej cala 15mg brac i femibion

Do góry