G
Gość
Gość
Nafoczka a Ty zdradzisz jak bedzie mial na imie Twoj krolewicz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez sobie darowalamTo sobie narazie odpuszczę ten jod. Wykupie ale nie wezmę.
Arda kciuki za tesciora...
Wiktor i Karol najladniejsze. No ale to nie moj krolewicz wiec nie mam nic do gadania Boze dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze ( w pozytywnym tego slowa znaczeniu oczywiscie) juz sobie imiona wybieracie i za chwile bedziecie nam zdjecia dzieciaczkow wystlac, bo tak szybko zleci do porodu.Córcia miała być zdecydowanie Wiktoria, a królewicz w takim układzie Wiktor lub ja chciałam Krystiana, a M. Kacpra (bo krótsze do nazwiska) już w domu jest Karol
ja 15mg biore na pol rano bo na wieczor idzie femibion, w sumie nafoczka bierze i to i to przy takkeij dawce encortonu chyba lepiej cala 15mg brac i femibionFajne imiona wybralyscie dziewczyny.
Fondie, niespecjalnie mi sie spieszy, bo niewiele bede zmieniac po pozytywnym tescie. Tylko dodaje wieksza ilosc dupka (biore 3x1, a bedzie 3x2) i zamieniam inofem na kwas 15mg. A tak to biore encorton, clexane, acard i suplementy.