reklama
G
Gość
Gość
Arda zrob dzisiaj rozgrzewke i siknij bo ja juz szampana schlodzilamNo właśnie wiesz o czym myślałam hehe.Zawsze możesz rano betę zrobić .Bardziej wiarygodne.
A test dzisiaj
Po poludniu bez sensu, ja duzo pije, z takiego rozcienczonego nic nie wyjdzie. Rano a betka w piatek, zeby miec 100% pewnosci przed odstawieniem lekow.
Ja dzisiaj jakas taka rozbita, nie umiem sobie miejsca ani zajecia znalezc. A. Stwierdzil, ze jestem meczaca haha.
Fondie, nie bierz absolutnie encortonu na pusty zoladek jak masz problemy z zoldkiem.
Ja dzisiaj jakas taka rozbita, nie umiem sobie miejsca ani zajecia znalezc. A. Stwierdzil, ze jestem meczaca haha.
Fondie, nie bierz absolutnie encortonu na pusty zoladek jak masz problemy z zoldkiem.
susana
Fanka BB :)
A ja się herbaty napijęArda zrob dzisiaj rozgrzewke i siknij bo ja juz szampana schlodzilam
susana
Fanka BB :)
No właśnie rozbita jesteś bo hormony ciążowe działają .Po poludniu bez sensu, ja duzo pije, z takiego rozcienczonego nic nie wyjdzie. Rano a betka w piatek, zeby miec 100% pewnosci przed odstawieniem lekow.
Siknij siknj
G
Gość
Gość
Lec po pikolo, do jutra sie schlodziA ja się herbaty napiję
G
Gość
Gość
Wrozka Susana prawde Ci mowiNo właśnie rozbita jesteś bo hormony ciążowe działają .
Siknij siknj
reklama
Podziel się: