reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie przestan juz drazyc. Chyba na sile szukasz problemu, ze cos nie tak bedzie i w koncu to na siebie sciagniesz jak bedzies tak krakac. Ciesz sie ta ciaza i wyluzuj troche. WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!

Fondi! nic dodać nic ująć. Wyluzuj Kobito!

Doris
No chyba psychicznie jednak nie jest najlepiej...ehhh Jutro idę do pracy, może szybciej wrócę do świata żywych:(

Nafoczko
A robiłaś glukozę i insulinę na czczo czy po obciążeniu?

reklama
No Arda szykuj testy;) moze my teraz parke ciazowa zaliczymy. Tylko ze jak Ty bedziesz testowac, to mi inseminacje dopiero beda robic. O ile mi jajka w prawym jajniku urosna, bo jak w lewym to lipa bo niedrozny jest.

Nafoczka, Tak sobie myślałam że wiadomości nie dostałaś, tylko nie wiem dlaczego się nie wysłało :-/

Adaś bardzo dziękuję Cioci za prezent :-* bardzo się nam podoba :-)

Cały dzień zaglądam na forum i myślę : Boże co tu się dzieje jest taki spokój?? A mi od rana nie pokazywało postów. Może dlatego Asia nie masz wiadomości ode mnie teraz sprawdź wysłałam raz jeszcze.
Strawbelka to życzę jajka w prawym. Dlaczego nie pójdziesz udrożnić nie da się?
Witam resztę dziewczyn . Doris współczuję migren ostatnio dużo tego miałam ale to stres chyba tak działa.
Fondie jak się tak będziesz nakręcać to też potem odczujesz efekty stresu . Kochana wyluzuj .Idź lub dzwoń do lekarza to może Cię to bardziej uspokoi.

Fondie po tym clo to szybko jajka rosna? Tzn wczoraj bralam ostatni raz a to byl 7dc. I owulacja teraz w ktorym powinna byc dniu? Czy to roznie z tym u roznych osob jest?

No Arda szykuj testy;) moze my teraz parke ciazowa zaliczymy. Tylko ze jak Ty bedziesz testowac, to mi inseminacje dopiero beda robic. O ile mi jajka w prawym jajniku urosna, bo jak w lewym to lipa bo niedrozny jest.
Dziewczyny trochę nowej adrenaliny się przyda .
Arda może jednak jutro zrobisz sikańca.?Jutro masz. 8 dpo ..A może już będzie cień cienia ? No weż!

reklama
Do góry