reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A jeszcze czas na małe żale. Szlag mnie trafia kiedy mój wróg (stara "dobra" przyjaciólka) wrzuca zdjęcie swojego dzidka o którym istnieniu nawet nie wiedziałam a ja w tym czasie kiedy ona happy straciłam dwie ciąże no mnie aż zalewa ze złości. :no:

reklama
Fondie po tym clo to szybko jajka rosna? Tzn wczoraj bralam ostatni raz a to byl 7dc. I owulacja teraz w ktorym powinna byc dniu? Czy to roznie z tym u roznych osob jest?
zalezy jaka dawka i od ktorego dnia cyklu, ja bylam na monitoringu 3 cykle wczensiej i na tej podstawie gin dal mi 1 tabletke od 3 do 7 dc i kazal przyjsc na monitoring kolo 10tego ja bylam w 8 i mialam 3 jajka wielkosci 14 mm najwiekszy potem poszlam 10dc najwiekszy mial 17 mm i potem w 15dc okazalo sie ze nie pekl nie wiem ile mial kolo 25mm po nim ponoc duze jajka rosna dostalam pregnyl i poszlo. ale zalezy od organizmu bo znajoma wogole nie miewala owulki i jej juz w 7dc miala pelno torbieli wielkich ze az 3 miechy musiala czekac wiec na prawde zalezy od organizmu ale czujesz jak rosnie wszystko dwa razy mocniej. To byl pierwszy i jedyny cykl z clo normlanie mialam owu ale nie zawsze bo nie ladnie rosly

Beata
To przykre - niestety:(

Fondie po tym clo to szybko jajka rosna? Tzn wczoraj bralam ostatni raz a to byl 7dc. I owulacja teraz w ktorym powinna byc dniu? Czy to roznie z tym u roznych osob jest?

Strawbelko, a jaką dawkę brałaś? Normalnie w jakim dniu cyklu miałaś owu? Z tym rośnięciem może być różnie. Jeżeli bierzesz pierwszy raz to pewnie więcej monitoringów będziesz miała. Ja tak na początku miałam. Póżniej ja i lekarz nauczyliśmy się " mojego ciała":) hahaha

ktora z was miala fragmin? je sie tez wbija w brzuch prawda? podskornie? bo czytalam ze jakas dziewczyna wbija sobie w noge;/ a cos mi juz sniaki male wychodza znacie dobry sposob wbijania?

Apolinka, ucałuj Adasia ode mnie ;* mam nadzieje, ze już nie za male ;)
Lumia w ciąży robiłam badania tylko na czczo
Fondie ja od tygodnia nie biore wcale metypredu a zastrzyki jakie by nie były daje w brzuch ;)

Lumia, Fondie ja mialam dawke 50. Bralam od 3-7 dc. Owulacje zawsze mialam, pecherzyk zawsze pekal. Lekarz mi dal clo prwnie na podrasowanie, nie wiem. Jutro na 20.00 jade na monitoring.

reklama
Do góry