A jeszcze czas na małe żale. Szlag mnie trafia kiedy mój wróg (stara "dobra" przyjaciólka) wrzuca zdjęcie swojego dzidka o którym istnieniu nawet nie wiedziałam a ja w tym czasie kiedy ona happy straciłam dwie ciąże no mnie aż zalewa ze złości.
reklama
G
Gość
Gość
Probowal kilka razy udrazniac ale sie nie dalo. Od ponad roku mam owulacje zawsze z prawego, na lewym byla torbiel, ale lekarz mowi ze ten lewy juz mi pracuje, wiec teraz to roznie moze byc.Strawbelka nie da się udrożnić?
zalezy jaka dawka i od ktorego dnia cyklu, ja bylam na monitoringu 3 cykle wczensiej i na tej podstawie gin dal mi 1 tabletke od 3 do 7 dc i kazal przyjsc na monitoring kolo 10tego ja bylam w 8 i mialam 3 jajka wielkosci 14 mm najwiekszy potem poszlam 10dc najwiekszy mial 17 mm i potem w 15dc okazalo sie ze nie pekl nie wiem ile mial kolo 25mm po nim ponoc duze jajka rosna dostalam pregnyl i poszlo. ale zalezy od organizmu bo znajoma wogole nie miewala owulki i jej juz w 7dc miala pelno torbieli wielkich ze az 3 miechy musiala czekac wiec na prawde zalezy od organizmu ale czujesz jak rosnie wszystko dwa razy mocniej. To byl pierwszy i jedyny cykl z clo normlanie mialam owu ale nie zawsze bo nie ladnie roslyFondie po tym clo to szybko jajka rosna? Tzn wczoraj bralam ostatni raz a to byl 7dc. I owulacja teraz w ktorym powinna byc dniu? Czy to roznie z tym u roznych osob jest?
Beata
To przykre - niestety
Strawbelko, a jaką dawkę brałaś? Normalnie w jakim dniu cyklu miałaś owu? Z tym rośnięciem może być różnie. Jeżeli bierzesz pierwszy raz to pewnie więcej monitoringów będziesz miała. Ja tak na początku miałam. Póżniej ja i lekarz nauczyliśmy się " mojego ciała" hahaha
To przykre - niestety
Fondie po tym clo to szybko jajka rosna? Tzn wczoraj bralam ostatni raz a to byl 7dc. I owulacja teraz w ktorym powinna byc dniu? Czy to roznie z tym u roznych osob jest?
Strawbelko, a jaką dawkę brałaś? Normalnie w jakim dniu cyklu miałaś owu? Z tym rośnięciem może być różnie. Jeżeli bierzesz pierwszy raz to pewnie więcej monitoringów będziesz miała. Ja tak na początku miałam. Póżniej ja i lekarz nauczyliśmy się " mojego ciała" hahaha
Apolinka, ucałuj Adasia ode mnie ;* mam nadzieje, ze już nie za male
Lumia w ciąży robiłam badania tylko na czczo
Fondie ja od tygodnia nie biore wcale metypredu a zastrzyki jakie by nie były daje w brzuch
Lumia w ciąży robiłam badania tylko na czczo
Fondie ja od tygodnia nie biore wcale metypredu a zastrzyki jakie by nie były daje w brzuch
G
Gość
Gość
Lumia, Fondie ja mialam dawke 50. Bralam od 3-7 dc. Owulacje zawsze mialam, pecherzyk zawsze pekal. Lekarz mi dal clo prwnie na podrasowanie, nie wiem. Jutro na 20.00 jade na monitoring.
ktory masz dc?Lumia, Fondie ja mialam dawke 50. Bralam od 3-7 dc. Owulacje zawsze mialam, pecherzyk zawsze pekal. Lekarz mi dal clo prwnie na podrasowanie, nie wiem. Jutro na 20.00 jade na monitoring.
susana
Fanka BB :)
Pewnie zdecyduje czy podać pregnyl.Podaje się go najlepiej jak pęchol ma od 18 mmLumia, Fondie ja mialam dawke 50. Bralam od 3-7 dc. Owulacje zawsze mialam, pecherzyk zawsze pekal. Lekarz mi dal clo prwnie na podrasowanie, nie wiem. Jutro na 20.00 jade na monitoring.
reklama
G
Gość
Gość
A owulacje zawsze mialam 10dc, czasami w 12. A teraz to juz sie przesunela i 13-14 dc.Lumia, Fondie ja mialam dawke 50. Bralam od 3-7 dc. Owulacje zawsze mialam, pecherzyk zawsze pekal. Lekarz mi dal clo prwnie na podrasowanie, nie wiem. Jutro na 20.00 jade na monitoring.
Podziel się: