Doris dziekuje ja ciebie też serdecznie pozdrawiam , który ty już jesteś tydzień ? Przepraszam ale nie widzę sóweczka ponieważ korzystam z telefonu . Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ( oczywiście pozytywnie ) tych obiawów ciążowych aż nie mogę się doczekać swoich . Jak ostatni raz poroniłam to czułam się taka pusta , taka wypluta od środka i tęskniłam za tym uczuciem , uczuciem bycią w ciąży . Pozdrawiam dziewczynki
reklama
Susana ja byłam wlasnie w dniu spodziewanej @ i był pęcherzyk, w 6 tyg. tylko zarodek a ok 7 tyg. z serduszkiem
co do sterydu to ja to już wcześniej pisałam po pierwszej wizycie, więc to nie nowość, a każdy lekarz ma jakieś poglądy, z którymi nie wygrasz- więc absolutnie nie strasze tylko pisze co mi/nam mówił i celowo też napisałam, ze nie mówie, że to jest przyczyną ale, że z tyłu głowy brzmią mi jego słowa... niestety w takiej sytuacji analizuje się wszytko. Ten lekarz co robił mi badanie mówil, ze może to być od mojego przebytego przeziębienia, a przynajmniej połowa z nas miała przeziębienie i nie ma wad... więc może to być wszystko i nic- więc proponuje zdrowy spokój
co do sterydu to ja to już wcześniej pisałam po pierwszej wizycie, więc to nie nowość, a każdy lekarz ma jakieś poglądy, z którymi nie wygrasz- więc absolutnie nie strasze tylko pisze co mi/nam mówił i celowo też napisałam, ze nie mówie, że to jest przyczyną ale, że z tyłu głowy brzmią mi jego słowa... niestety w takiej sytuacji analizuje się wszytko. Ten lekarz co robił mi badanie mówil, ze może to być od mojego przebytego przeziębienia, a przynajmniej połowa z nas miała przeziębienie i nie ma wad... więc może to być wszystko i nic- więc proponuje zdrowy spokój
susana kiedy jamam 4 tydzien? ja mialam miesiaczke 14 styczniaDziewczyny kiedy byłyście 1 raz u gina? Ja mam w czwartek wizytę ale się zastanawiam czy nie iść np jutro ? Będzie coś widać?Chodzi mi o pęcherzyk .Jutro będzie 4 tygodnie wg om.
ty wogole teraz bierzesz steryd ? a jaka masz dawke foliku?Susana ja byłam wlasnie w dniu spodziewanej @ i był pęcherzyk, w 6 tyg. tylko zarodek a ok 7 tyg. z serduszkiem
susana na co maz 15mg foliku?
"Utrogestan to lek podtrzymujący ciążę i ułatwiający zagnieżdżenie zarodka." mam od owuUrogestan na co?
czy slyszałyście, że przy encortonie nalezy badac insuline?
doris wedlug om 21 wrzesnia termin chyba wychodzi
martaha123
Fanka BB :)
AgnieszkaP no właśnie lekarz stwierdził ze wynik niewiarygodny bo niemożliwy. Wskazuje ze mam 100 lat. Trochę mnie zestresowal tym mam nadzieje ze to nic zlego nie oznacza. .
reklama
jakies to dziwne bo ostanio mialam 40dc i mialam bete 2200 i przy tej bedzie praktycznie w 5t3d widac bylo serce a teraz beta 100 28dc dzis i zaraz bedzie 5 tydzien ? tzn ze ktora ciaza sie zle rozwija?Fondie jutro kończysz 4 tygodnie ciąży .We wtorek zaczynasz 5 tydzień.
Podziel się: