reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris dziekuje ja ciebie też serdecznie pozdrawiam ;) , który ty już jesteś tydzień ? Przepraszam ale nie widzę sóweczka ponieważ korzystam z telefonu . Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ( oczywiście pozytywnie ) tych obiawów ciążowych aż nie mogę się doczekać swoich . Jak ostatni raz poroniłam to czułam się taka pusta , taka wypluta od środka i tęskniłam za tym uczuciem , uczuciem bycią w ciąży ;) . Pozdrawiam dziewczynki

reklama
Satchma, dzięki.
Fondie, na pewno na początku masz tyle encortonu, później Ci zmniejszy. Dobrze pamiętam, że Barbinka brała 30mg? i było ok.

Dziewczyny kiedy byłyście 1 raz u gina? Ja mam w czwartek wizytę ale się zastanawiam czy nie iść np jutro ? Będzie coś widać?Chodzi mi o pęcherzyk .Jutro będzie 4 tygodnie wg om.

Ostatnia edycja:
Susana ja byłam wlasnie w dniu spodziewanej @ i był pęcherzyk, w 6 tyg. tylko zarodek a ok 7 tyg. z serduszkiem :)

co do sterydu to ja to już wcześniej pisałam po pierwszej wizycie, więc to nie nowość, a każdy lekarz ma jakieś poglądy, z którymi nie wygrasz- więc absolutnie nie strasze tylko pisze co mi/nam mówił i celowo też napisałam, ze nie mówie, że to jest przyczyną ale, że z tyłu głowy brzmią mi jego słowa... niestety w takiej sytuacji analizuje się wszytko. Ten lekarz co robił mi badanie mówil, ze może to być od mojego przebytego przeziębienia, a przynajmniej połowa z nas miała przeziębienie i nie ma wad... więc może to być wszystko i nic- więc proponuje zdrowy spokój ;)

Dziewczyny kiedy byłyście 1 raz u gina? Ja mam w czwartek wizytę ale się zastanawiam czy nie iść np jutro ? Będzie coś widać?Chodzi mi o pęcherzyk .Jutro będzie 4 tygodnie wg om.
susana kiedy jamam 4 tydzien? ja mialam miesiaczke 14 stycznia

Susana ja byłam wlasnie w dniu spodziewanej @ i był pęcherzyk, w 6 tyg. tylko zarodek a ok 7 tyg. z serduszkiem :)

co do sterydu to ja to już wcześniej pisałam po pierwszej wizycie, więc to nie nowość, a każdy lekarz ma jakieś poglądy, z którymi nie wygrasz- więc absolutnie nie strasze tylko pisze co mi/nam mówił i celowo też napisałam, ze nie mówie, że to jest przyczyną ale, że z tyłu głowy brzmią mi jego słowa... niestety w takiej sytuacji analizuje się wszytko. Ten lekarz co robił mi badanie mówil, ze może to być od mojego przebytego przeziębienia, a przynajmniej połowa z nas miała przeziębienie i nie ma wad... więc może to być wszystko i nic- więc proponuje zdrowy spokój ;)
ty wogole teraz bierzesz steryd ? a jaka masz dawke foliku?

susana na co maz 15mg foliku?

AgnieszkaP no właśnie lekarz stwierdził ze wynik niewiarygodny bo niemożliwy. Wskazuje ze mam 100 lat. Trochę mnie zestresowal tym mam nadzieje ze to nic zlego nie oznacza. .

reklama
Do góry