reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie przestan juz drazyc. Chyba na sile szukasz problemu, ze cos nie tak bedzie i w koncu to na siebie sciagniesz jak bedzies tak krakac. Ciesz sie ta ciaza i wyluzuj troche. WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!

Fondi! nic dodać nic ująć. Wyluzuj Kobito!

Doris
No chyba psychicznie jednak nie jest najlepiej...ehhh Jutro idę do pracy, może szybciej wrócę do świata żywych:(

Nafoczko
A robiłaś glukozę i insulinę na czczo czy po obciążeniu?

reklama
No Arda szykuj testy;) moze my teraz parke ciazowa zaliczymy. Tylko ze jak Ty bedziesz testowac, to mi inseminacje dopiero beda robic. O ile mi jajka w prawym jajniku urosna, bo jak w lewym to lipa bo niedrozny jest.

Nafoczka, Tak sobie myślałam że wiadomości nie dostałaś, tylko nie wiem dlaczego się nie wysłało :-/

Adaś bardzo dziękuję Cioci za prezent :-* bardzo się nam podoba :-)

Cały dzień zaglądam na forum i myślę : Boże co tu się dzieje jest taki spokój?? A mi od rana nie pokazywało postów. Może dlatego Asia nie masz wiadomości ode mnie teraz sprawdź wysłałam raz jeszcze.
Strawbelka to życzę jajka w prawym. Dlaczego nie pójdziesz udrożnić nie da się?
Witam resztę dziewczyn . Doris współczuję migren ostatnio dużo tego miałam ale to stres chyba tak działa.
Fondie jak się tak będziesz nakręcać to też potem odczujesz efekty stresu . Kochana wyluzuj .Idź lub dzwoń do lekarza to może Cię to bardziej uspokoi.

Fondie po tym clo to szybko jajka rosna? Tzn wczoraj bralam ostatni raz a to byl 7dc. I owulacja teraz w ktorym powinna byc dniu? Czy to roznie z tym u roznych osob jest?

No Arda szykuj testy;) moze my teraz parke ciazowa zaliczymy. Tylko ze jak Ty bedziesz testowac, to mi inseminacje dopiero beda robic. O ile mi jajka w prawym jajniku urosna, bo jak w lewym to lipa bo niedrozny jest.
Dziewczyny trochę nowej adrenaliny się przyda .
Arda może jednak jutro zrobisz sikańca.?Jutro masz. 8 dpo ..A może już będzie cień cienia ? No weż!

reklama
Do góry