G
Gość
Gość
Dzis 8dcktory masz dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis 8dcktory masz dc?
No po tym clo to szybciej rosną .Więc jutro mogą być już takie do pęknięcia .Ja miałam zastrxyk w 9 dcDzis 8dc
Bo ta heparyne to najpierw w brzuch sie wbija, a potem przechodzi sie na uda. Tak mi lekarz mowil, ze jak brzuszek urosnie to trzeba potem na udo zmienic.ktora z was miala fragmin? je sie tez wbija w brzuch prawda? podskornie? bo czytalam ze jakas dziewczyna wbija sobie w noge;/ a cos mi juz sniaki male wychodza znacie dobry sposob wbijania?
Susana a pod pepkiem napewno mozna? Bo mnie polozna mowila i lekarz ze po bokach brzucha trzeba, zeby tak dalej od tego pepka.Fondie igłe wbijasz prosto do końca, nie pod skosem.Najmniej boli pod pępkiem