reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

jakies to dziwne bo ostanio mialam 40dc i mialam bete 2200 i przy tej bedzie praktycznie w 5t3d widac bylo serce a teraz beta 100 28dc dzis i zaraz bedzie 5 tydzien ? tzn ze ktora ciaza sie zle rozwija?
5 t 3 d to 5 pełnych tygodni i 3 dni czyli 6 tydzień.
Ty masz dzisiaj 3 tygodnie i 6 dni.Jesteś w 4 tygodniu.
We wtorek będzie 1 dzień. 5 tygodnia

reklama
Fondie ja słyszałam, że steryd podnosi insuline i cos w tym moze być bo przed braniem mialam 5 na czczo a na poczatku ciąży przy encortonie skoczyla mi na 10
Już sterydu nie biore, jak mi lekarz nie kazał to bralam 10mg ale szybko zaczęłam schodzić, a folika biore 15mg + metylowy ale nie biore femibionu a tam tez jest wiec masz ok :) Fondie nie kalkuluj tylko powtarzaj przyrosty :)

Oczywiście twoja ciąża rozwija się prawidłowo .Co ty wymyślasz?
nie wiem jakos porownuje znow do poprzedniej ale wogole dziwne ze w 40 dc mialam dopiero 5t3d i dosc wysoka bete zrobilam ja wtedy 2200 a po dwoch dniach mialam 2400 zle przyrastala ale zastanawiam sie od kiedy tak zle rosla i ile musiala miec w tym tyg.

jakies to dziwne bo ostanio mialam 40dc i mialam bete 2200 i przy tej bedzie praktycznie w 5t3d widac bylo serce a teraz beta 100 28dc dzis i zaraz bedzie 5 tydzien ? tzn ze ktora ciaza sie zle rozwija?
Według tego co piszesz tetaz w tej ciąży twoja beta będzie wynosić w 40 dc.około 6.400.

Ostatnia edycja:
Fondie ja słyszałam, że steryd podnosi insuline i cos w tym moze być bo przed braniem mialam 5 na czczo a na poczatku ciąży przy encortonie skoczyla mi na 10
Już sterydu nie biore, jak mi lekarz nie kazał to bralam 10mg ale szybko zaczęłam schodzić, a folika biore 15mg + metylowy ale nie biore femibionu a tam tez jest wiec masz ok :) Fondie nie kalkuluj tylko powtarzaj przyrosty :)
ok czyli ja tez wezme i to i to a od ktorego tygodnia zaczelas schodzic z encortonu?

Fondie przestan juz drazyc. Chyba na sile szukasz problemu, ze cos nie tak bedzie i w koncu to na siebie sciagniesz jak bedzies tak krakac. Ciesz sie ta ciaza i wyluzuj troche. WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!

reklama
Do góry