reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

jakies to dziwne bo ostanio mialam 40dc i mialam bete 2200 i przy tej bedzie praktycznie w 5t3d widac bylo serce a teraz beta 100 28dc dzis i zaraz bedzie 5 tydzien ? tzn ze ktora ciaza sie zle rozwija?
5 t 3 d to 5 pełnych tygodni i 3 dni czyli 6 tydzień.
Ty masz dzisiaj 3 tygodnie i 6 dni.Jesteś w 4 tygodniu.
We wtorek będzie 1 dzień. 5 tygodnia

reklama
Fondie ja słyszałam, że steryd podnosi insuline i cos w tym moze być bo przed braniem mialam 5 na czczo a na poczatku ciąży przy encortonie skoczyla mi na 10
Już sterydu nie biore, jak mi lekarz nie kazał to bralam 10mg ale szybko zaczęłam schodzić, a folika biore 15mg + metylowy ale nie biore femibionu a tam tez jest wiec masz ok :) Fondie nie kalkuluj tylko powtarzaj przyrosty :)

Oczywiście twoja ciąża rozwija się prawidłowo .Co ty wymyślasz?
nie wiem jakos porownuje znow do poprzedniej ale wogole dziwne ze w 40 dc mialam dopiero 5t3d i dosc wysoka bete zrobilam ja wtedy 2200 a po dwoch dniach mialam 2400 zle przyrastala ale zastanawiam sie od kiedy tak zle rosla i ile musiala miec w tym tyg.

jakies to dziwne bo ostanio mialam 40dc i mialam bete 2200 i przy tej bedzie praktycznie w 5t3d widac bylo serce a teraz beta 100 28dc dzis i zaraz bedzie 5 tydzien ? tzn ze ktora ciaza sie zle rozwija?
Według tego co piszesz tetaz w tej ciąży twoja beta będzie wynosić w 40 dc.około 6.400.

Ostatnia edycja:
Fondie ja słyszałam, że steryd podnosi insuline i cos w tym moze być bo przed braniem mialam 5 na czczo a na poczatku ciąży przy encortonie skoczyla mi na 10
Już sterydu nie biore, jak mi lekarz nie kazał to bralam 10mg ale szybko zaczęłam schodzić, a folika biore 15mg + metylowy ale nie biore femibionu a tam tez jest wiec masz ok :) Fondie nie kalkuluj tylko powtarzaj przyrosty :)
ok czyli ja tez wezme i to i to a od ktorego tygodnia zaczelas schodzic z encortonu?

Fondie przestan juz drazyc. Chyba na sile szukasz problemu, ze cos nie tak bedzie i w koncu to na siebie sciagniesz jak bedzies tak krakac. Ciesz sie ta ciaza i wyluzuj troche. WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!

reklama
Do góry