reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka moja Basia ma śladową niedomykalność zastawki i lekkie szmery w serduszku ale kardiolog twierdzi że z tym nic się nie robi a jak urośnie to mogą stać się niewyczuwalne. A poza tym wszystko Ok i jakoś jej to nie przeszkadza:)

reklama
Aaaaa Nafoczka! Ja to mam przyspieszenie.... :( Kochana gratuluje, jednak dr P mial racje :) :* co do serduszka nie pomoge. Ale najlepiej go ocenic dopiero ok 20 tc.

Tola a jak z wizytami u tego immunologa? On szczepi czy do Lodzi musisz jechać?

Dzień Dobry
A ja się obudziłam z tak wielkim bólem głowy, że musiałam od razu wziąć pół tabletki paracetamolu. I leżę i czekam aż mi przejdzie. Mam nadzieję, że ten mój ból głowy nie przeszkadza dzidzi

Nafoczka, Tak się cieszę,że na polowkowym wszystko ok :-) serduszkiem się nie przejmuj, na pewno będzie w porządku! No i gratuluję Synusia :-)
Dostałaś moja wiadomość priv?

Witam dziewczynki.
Nafoczka piękny synuś!!!!!!!!!!
.Jaki profil l!!!! Z serduszkiem wszystko będzie dobrze Najlepiej widać wszystko po 20 tyg.(ale pewnie i tak doktor zasiał ci ziarenko niepokoju i sie martwisz)Trzymam kciuki żeby przy następnej wizycie doktorek powiedził że jest już ok.

Jeżeli chodzi o wysokość bety. to uważam, że po to są tak duże jej rozpiętości w wartościach bo każdy jest inny .Nie ma co wariować .
Przy zaśniadzie faktycznie ona rośnie szalenie ale przecież od razu nie możemy zakładać że każda z nas go miała czy ma.

Ja wczoraj miałam dzień w którym powinnam dostać @.Trochę miałam to cały dzień z tyłu głowy .

KWIATUSZEKK on tylko kwalifikuje i wysyła na Łódź Tak mówił :)
Wczoraj zaczęłam czytać o tych szczepieniach. Sama nie wiem co począć...
Póki co nawet jeszcze nie pobrałam badań ale zastanawiam sie czy ewentyalnie się decydować na nie jak coś wyjdzie.
Narazie gin mówił o tym intralipidzie, ale tj tylko jeden wlew przed transferem a później encorton.
Skomplikowane to wszystko, ale już tak daleko zabrnełam i wydałam kasy na diagnostyke że chyba musze spróbować wszystkiego.

Susana, jesteś w ciąży wiec nie myśl o @. Choć ja jeszcze przez dwa miesiące odczuwalam lekki ból brzucha w tym terminie. Będziesz powtarzać jeszcze betę? Kiedy?

Enya81 doczytalam ze tez niestety mialas stycznosc z trisomia genu 22. Wiem co to oznacza dla malenstwa, ale nie wiem jakie sa rokowania na przyszlosc. Co powiedzial genetyk? Czytam forum od poczatku, ale jeszcze nie trafilam na odpowiedz na nurtujace mnie pytanie. Jesli dobrze widze doczekalas sie pozniej coreczki?

Susana, termin byl i minal :)

Doris! Zycze lepszego samopoczucia :)

Tola, ja mam mieszane uczucia co do szczepionek i dlatego na razire probujemy z intralipidem, ale wielu dziewczynom pomogl. Ehhj. Decyzje sa trudne.

U mnie 7dpo, wczoraj mialam kiepski dzien, tak drazliwa bylam, A. oczywiscie oberwal przy okazji. A gdzie tam piatek...

reklama
Też mam mieszane odczucia. Póki co musze najpierw zrobić te badanie a później się zastanowie/ Porozmawiam z ginem i znów z immunologiem i zobaczymy. Póki co ten intralipid mnie intryguje bo tego jeszcze nie miałam.

Do góry